onsdag 26 juni 2019

Laga kantstött porslin

Folk tror inte att det går att laga saker eller vet om att det finns porslins- . Hur ofta har man inte sett porslin med riktigt fula lagningar? Exempelvis där limmet har blivit brun. Så hur lagar man porslin på bästa möjliga . Jag menar inte att laga för at dölja en skada (varje seriös handlare talar givetvis om eventuella skador som förekommer på objektet) utan för att . Porslin som är kantstött eller har utslagna skärvor har en tendens att hamna längst bak i skåpen och aldrig användas.

Om du känner nån keramiker i närheten så kan man lägga genomskinlig glasyr i sprickan och sedan bränna skålen igen. Med en noggrann – och riktig – omvårdnad klarar glas och porslin. Dessutom underbara att dricka ur, i tunt fint vitt porslin.


Kakeldaxgruppen visar hur du lagar en trasig kakelplatta, vilken utrustning som behövs och vad är viktigt. Jag tänker inte kasta bort. Glaslagningsspecialisten - Hantverkare som lagar glas, porslin , takkronor och antika. Allt som är kantstött kan slipas, vi fixar det mesta, välkommen till oss!


Sprucken tallrik= vad är bäst att laga denna med?

Jag skulle kunna tänka mig att om det är gammal porslin med klar glasyr så kan ev limmet . På Glas och Porslinslagning kan vi återställa det som gått sönder i så gott som nytt skick. VI UTFÖR FÖLJANDE ARBETEN. Glas, Kristall, Keramik och Porslin. Om du inte vill behålla saken, om det inte går att laga eller om det inte är.


Kantstött och naggat porslin har jag slängt ut tidigare, men det dyker . Vet inte i praktiken hur det blir eller hur det funkar på porslin. Vi kan i de flesta fall laga det. Genom en rent hantverksmässig metod slipar och polerar vi, eller i de värre fallen kapar bort skadan och bearbetar sedan upp . Kantstött favoritkopp, en avbruten skoklack eller teknikpryl som gått i backen?


Perfekt för att laga porslin med. Recept Kokböcker Användare. Tyvärr kunde vi inte hitta några kokböcker för ” laga kantstött porslin ”. Var god pröva en annan sökning eller utforska våra . TIPS - så här gör du för att avgöra om ditt porslin är värt något: Börja med att undersöka ifall det finns några skador, om tallriken är kantstött , om en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg