torsdag 21 november 2019

Roliga toalett texter

Den gamla svenska dasskylten Ändstation står sig hyfsat i konkurrensen, men många här i listan är riktigt kreativa. This Pin was discovered by Joni Stam. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Vissa av dessa roliga klistermärken är specifika för en dörr eller toalett i badrummet. Att det är möjligt att sätta en väggdekor på en toalett eller en dörr visar .

Roliga instruktioner och förbudsskyltar finns det gott om på offentliga toaletter. Här är tokiga skyltar som garanterat gör toabesöket till ett . Berättelser och kreativa texter. I denna toalett och dess omgivning råder totalt fiskeförbud. Sådana här roliga bilder på skyltar och instruktioner borde var man ha på sin toalett eller i badrummet.


I Farbror Torstens fall behövs verkligen flera av dem. Denna besökskontrollering har skapats för att säkerställa alla anställdas tid på . Toaletten kan vara så mycket mer än bara en toalett.

Se bara på de här porslinstronerna som gör det till ett sant nöje att pudra näsan. Jag sätter upp nya roligheter och tankvärda texter , citat, uttryck på toa-dörren på jobbet en gång per vecka,. Dags för en tramstråd: Har ni läst något skojigt klotter på någon allmän toalett på senaste? Stort utbud av roliga och fina väggdekorer för badrummet hittas här!


Handla tryggt och enkelt. Väggdekor väggord väggtext Toalett. På tampongautomat inne på toalett , gymnasieskola i Uppsala: Det här tycker jag var ett bra initiativ av skolan!


Det fanns ingen toalett i bussen och chauffören vägrade att stanna. Svart skylt med texten Vänligen lämna inte något i denna toalett såvida du inte ätit det innan! Se även övriga skyltar med roliga texter. Toalett golf, putting bana skämt inbiten golfare.


Du kan också beställa en poster med ett citat eller roliga texter som du själv väljer ut. Det kan vara svenska citat eller utländska, det är upp till dig! Over my bread body” , peppiga girl power-citat eller fina texter med en djupare mening. Norska: Rumpeputs Svenska : Toalettpapper.


Du får även hänga med på rallyn och träffar. Dessutom serveras regelbundet artiklar med fördjupande historik.

Njut av välskrivna texter och läckra bilder! Har du tröttnat på alla vanliga canvastavlor med texter som t. Kolla vår lista över roliga och konstiga norska ord. Fröken hänvisades till en toalett som inte användes av allmänheten.


Hon följd med in och hjälpte smågrabbarna att knäppa . Anna Lindman i släptåg drar han iväg till det pensionat på Fårö dit han ofta återvänder för att få ro när han skriver musik och texter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg