måndag 24 oktober 2016

Spegel med belysning jula

Stilren spegel med hyllkant för praktisk förvaring av exempelvis hårvårdsprodukter. Belysning i form av två stycken halogenlampor. Dubbelsidig spegel med 1x respektive 2x förstoringsfunktion.


Oval spegel av plast som fästs mot väggen med självhäftande tejp. Bil- och garagetillbehör för kvalitetstid med bilen.

Välkommen till Jula och prisvärd renovering! På skåpets topp finns det en integrerad LED- belysning som lyser upp . Inbyggd lampa lyser upp på mörka ställen. Din sökning gav ingen träff.


Smart konvex spegel för uppsättning vid t. Levereras med upphängare. Genom rätt belysning blir ditt hem en plats att verkligen trivas i.

I hallen träffar man ofta gäster, klär sig eller ser sig i spegeln. Den vänstra dörren har en egen . Praktisk spegel som gör det enkelt att hålla uppsikt över den bakåtvända bilbarnstolen. Fästs på nackstödet och är tillverkad av okrossbart akrylglas. Utsidan av badrumsskåpets mjukstängande dörrar är nämligen beklädda med speglar.


Rund spegel med reflex på baksidan. Böjbar stålarm med svart plastöverdrag och fäste för cykelstyre. Vi gör din fritid aktiv - välkommen till Jula ! Lägg till i shoppinglistan.


Modernt spegelskåp SILVA med belysning. Idealisk make up- spegel eller när du ska sätta i linser, plocka brynen etc. Förnya enkelt hemma med hjälp av mjuka textilier, dekorationer och belysning. Badrumsspegel med belysning IP- Jula.


Tvättställsblandare Noro Sundborn Klassisk Krom Med. Solcellslampa med funktionell och omgivande belysning !

Stämingsfull belysning för altan eller annat utomhusbruk. Här hittar du utebelysning, trädgårdsbelysning och solcellslampor. Spegel i vitt med LED- belysning.


Lys upp din trädgård eller balkong och skapa mysig stämning när solen har gått ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg