måndag 10 oktober 2016

Zwembadslangen

Een zwembadslang is een broodnodige accessoire wanneer u bijvoorbeeld uw schoonmaakset, pomp of verwarming aan uw zwembad wilt koppelen. Eenvoudig online bestellen. Slang voor Bestway zwembadpompen en koppeling van het zwembad aan Bestway accessoires. Zwembadslangen laten u toe om uw filterinstallatie te zetten waar u wil!


Bekijk hier ons aanbod zwembadslangen om aan te sluiten op je zwembadstofzuiger! De zwembadslang , oftewel de stofzuigerslang voor het zwemba is het verlengstuk van je filterinstallatie en de koppeling voor een zwembad stofzuiger.

Intex zwembadslang 38mm x 1cm. Koop of Verkoop zwembad slangen op Marktplaats. We hebben zwembadslagen in alle mogelijke afmetingen, zoals de 32mm, 38mm en de 50mm.


De slang heeft een diameter van millimeter, dus past op filterpompen met een . Materiaal: PVC Kleur: wit. ROCKBROS Fietsgereedschapsset Ratel Tweezijdige ratelsleutel Mof Gereedschap Reparatiespanner Zeskant gereedschap - Color: Red. Deze adapter kan gebruikt worden om een mm slang aan te sluiten op een zwembad met 32mm aansluiting.


Wildkamp helpt u graag verder!

Aan de ene zijde zit de schroefdop die… € 00. Elektrische luchtpomp voor opblaasbare GYM Air Track Mat Vloer tuimelen Airtrack Gymnastics Mat opblaasbare - Plug: UK PLUG. Hier koopt u flexibele speciale EU kwaliteit Solar slang van 38mm doorsnede. Nu extra voordelig Koop nu uw zwembad accessoires bij heuts. Verbindingspijpje voor zwembadslangen Slangtule ABS mm Verbindingspijpje voor zwembadslangen verlengen van mm naar mm.


Deze slang is geschikt voor de aansluiting op filterpompen of zwembadverwarming. Specificaties: Kleur: wit. Voor 22:bestel morgen in huis! Handige haspel om de zwembad- of stofzuigerslang van het zwembad netjes en veilig op te bergen. Alles voor zwembad onderhoud vindt u bij De Wit . Zelfdrijvende flexibele zwembadslang bestand tegen chloorhoudend water,.


Witte drijvende polyethyleen stofzuigslang met opgelaste moffen speciaal voor reiniging van zwembaden. De prijs voor de zwembadslang is per meter. Hier vind u een lijst van alle items die getagged zijn met het zoekwoord zwembad. Zoeken: mega pool zwembadslang blauw.


Zwembaden, Luchtbedden, Toebehoren en Speelgoed. Flexibele zwembadslang geschikt voor chloor water. Blauwe zwembadslang bestand tegen reinigingsmiddelen, UV en ozon invloeden, zelfdrijvend.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg