onsdag 25 januari 2017

Högtryckstvätt hetvatten

Med en kraftfull högtryckstvätt blir rengöringen av maskiner, fordon och byggnader enklare. I vårt sortiment från Kärcher hittar du en lösning oavsett behov: vi har . Det finns inga produkter. Högtryckstvätt hetvatten Kränzle (7st). Dynajet 350TH är ett litet, kompakt högtryckssläp med tank och två slangvindor .

Kärcher Professional - Fördelar med högtryck och hetvatten. Sitter och letar lite efter en rejäl högtryckstvätt , tanken är att den skall vara mobil, alltså kunna fraktas i en mindre skåpbil, typ vito el. Oavsett om det handlar om bilbranschen, jordbruk, byggnadsbranschen eller åkerier, de mobila hetvattentvättarna i superklassen tillhandahåller högsta . Kategori, Rengöringsutrustning och stoftavskiljare. Exempelfabrikat, Kärcher HDS895M-ECO . Med vår smidiga hetvattentvätt från Kärcher blir det enkelt att tvätta dina fordon och maskiner!


Kompakt hetvattentvätt med 3- fas motor.

Rengör effektivt med varmt vatten tillsammans med högt tryck. Upprättstående, kompakt mobil hetvattentvätt med 1-fas motor. Force spolhandtag med EASY! Laboration Missouri hetvatten tvätt. Amp och dieselvärmare för hetvatten produktion.


Mycket effektiv för tvätt av fett, olja och annan . Proffs maskin lämplig för maskin- båttvätt mm. Kranlyft transporterar hyresobjekten med egna fordon. Hyr dina maskiner i Borås och Kinna, hos oss på Maskinhjälp! För mer information om våra produkter och tjänster kontakta ditt närmaste hyrcenter. HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner.


Tillbehör: Vattenslang Elkabel amp - meter 25:- Moms tillkommer på alla priser. Kall-och hetvattentvätt, Neptune 1. Vi på Kvänums Järn har samlat ett stort utbud av professionella och prisvärda hetvattentvättar från bland annat Kärcher. Välkommen till vår webbshop idag!


Hyra högtryckstvätt kan Du göra hos oss.

Tvätten kan utrustas med upp till 60m slang. Priset för en hetvattentvätt dag är 500:-, . Beskrivelse, Gerni 4A. Viktig försäljningsinformation. Hetvattens- högtryckstvätt.


Gör rengöringen snabbare och lättare med en högtryckstvätt från Comet Spa. Med en högtryckstvätt kan du snabbt rengöra stora ytor utan någon större .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg