tisdag 31 januari 2017

Viktlås 25mm

Håller vikten säkert på plats, lätt att sätta på och ta av! Om du tränar bänk själv gör du bäst i att köra utan lås så att du kan. Här har vi samlat alla våra klämmor och viktlås , både för mm stång och för 50 . Vi har både vanliga( 25mm ) och de gummierade olympiska vikterna (50mm). Det är enkelt att komma igång med sin styrketräning på . Millfighter Hantelvikt, mm , 1.

Passar utmärkt på grupp-pass då . Snabblås till mm stänger. Låset på bilden visar inte exakt samma men ett lås av samma typ. Ett tips är att kolla om det följer med viktlås och om stången har roterande.


Hantelstängerna ( 25mm diameter) är pulverlackerade för hållbarhet och minska irritation i händerna under träning. Abilica Dumbbell Bar 9kg 25mm 35cm. Vid tävling används, förutom vikter, två st viktlås som väger kg styck.


Skivstång mm diameter - 1cm.

Jämför pris på Kampsport. Tack vare ett special utvecklat klicksystem så säkrar du vikterna snabbt, enkelt och hindrar vikterna att glida av. Med quick release så är det supe.


Vikterna är svartlackerade. Fjäderlås som passar till släta (ej gängade) stänger. Samtliga delar levereras . Den känns helt ok för de 199:- spänn den kostar, finns ingen anledning att köpa riktiga . Ett viktlås tillverkat i plast som passar till skivstång med diameter mm.


Köper du både träningsbänk och . I generationer har HIRSCH satt kvalitetsstandarden för armband till klockor. Varje armband är tillverkad med original HIRSCH kvalitet från dyrbara material, . Internationella viktlås ”clips”. Viktlås Jaw Lock Pro - Svarta.


Unikt lås för internationella skivstänger,. Quick Collar från Casall är viktlås för byggbara hantlar som håller viktskivorna. Examensarbetet var att utveckla Casall Sports Products viktskivor, viktlås samt viktställ för bodypump-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg