onsdag 30 maj 2018

Höjd handfat badrum

Det jag undrar vilken höjd som är bäst att ha handfatet på? Mäts från golv och uppåt. Det är bara så att man har något att gå efter.


Standardhöjd för ett tvättställ i ett badrum är 8mm från golvet till tvättställets överkant. Men detta har varit standarhöjd en längre tid och många anser nog idag .

Rekommendationer höjder för montage. Tillgänglighetsanpassad offentlig WC kring handfat. Detta mått gäller när handfat Slope används. Måttet minskas med mm när bänkskiva Orb och handfat Orb Solo används.


Gäller vid handfat med höjd. Ska montera nytt tvättställ och spegelskåp i badrummet! Vilken höjd ska man ha upp till vasken samt höjd mellan vask och spegel?


När du planerar väggarna i ditt badrum beräkna då hur många reglar.

UTGÅNG AVLOPP I VÄGG, MAX HÖJD ÖVER GOLV:. Bestäm höjden på badrumsmöbelns handfat och markera den på väggen. En kommod med zinkklädd skiva ger ett skönt stilbrott i ett modernt badrum. Men tänk på att det handfat du köper ska fungera att montera i den möbel.


Hitta ett skåp eller en gammal kommod i rätt höjd , den bör vara 80–90 . I vissa miljöer behövs även en skylt som syns på långt avstånd. Den bör placeras högt och så att inget skymmer den och gärna vinkelrätt mot. Hantverkaren på vilken höjd den andra monteringsskenan ska sättas. I systemet ingår också en modul för att sätta upp ett handfat.


Hur rengör jag mitt handfat i porslin? Du bestämmer självklart själv vilken höjd du väljer att montera produkterna på,. Flexibla avlopp- och vattenslangar till höjdjusterbara tvättställ. Kommodvattenlås som sparar plats i badrumsskåpet. Låg bygghöjd och flexibel slang som har både dimension mm och mm.


Innan du fördjupar dig i de modeller av badrumsporslin som finns av handfat ,. Gör därför även upp en kalkyl, så att du vet vad ditt ”nya” badrum och. Rektangulärt fristående handfat i porslin med rundade hörn utan.

Välj rätt tvättställ för ditt badrum och dina behov. Vill du ligga i framkant ska du satsa på ett riktigt stort handfat , gärna med två blandare, särskilt om du har ett stort badrum. Mått: Höjd , 87 bredd 5mm, djup 3mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg