onsdag 13 juni 2018

Sköljskål diskho

När du väljer en BLANCO- diskbänk väljer du en hög hygienstandard för ditt kök som kommer att hålla under många år. En sköljskål är ett praktiskt tillbehör för att du ska kunna skölja diskade. En modern diskho kan göra livet i köket enklare.


Handla enkelt och smidigt. Om du har en minimalistisk stil i köket rekommenderar vi en stilren diskho i rostfritt stål. Om du har ett kök i en mer rustik och lantlig stil kanske du föredrar en mer .

Smarta och praktiska tillbehör till din diskbänk. Ink rörset, vattenlås och sköljskål. Diskho av rostfritt stål. Pressad ho med elegant design utan synliga . Leveranstid: 1-arbetsdagar. Blanco sköljskål i rostfritt stål anpassad för Etagon.


Varje diskbänk är unik och hantverksmässigt byggd efter dina önskemål på. Med Basic diskbänk är besluten inte så många. Se till att du får bra flyt i arbetet.

Blanco diskbänk Axia med tillhörande skärbräda och sköljskål. Praktisk sköljskål som kan användas i stor och liten diskho , skärbräda som lätt kan skjutas fram . Liten sköljskål medföljer som standard. Silventil och gummipropp. På bilden: Ifö Concert C36P-9K. Tillbaka till sökresultatet.


Intra Frame levereras med diskmedelspump, bottenventillyft och sköljskål i plast. Ifö Concert diskbänk C36P-9K med en stor disklåda, en liten i mitten och en praktisk avställningsyta. Med en underlimmad diskho. Simplyscandinavia är en favorit. Stor skärbräda CUT-för diskbänk , Stala.


Skärbräda av härdat glas. Sköljplan av rostfritt stål. LG Collection - Bänkskivor, diskho och olika skivmaterial. Vi har bänkskivor av olika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg