onsdag 18 juli 2018

Mops uppfödare

Läs mer om hundrasen mops. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Listan nedan är sorterad i bokstavsordning.


Du måste vara medlem i Mopsorden för att finnas med på listan. Ditt medlemsnummer hittar du . Här hittar du information om de uppfödare som har valpar just nu.

RAS-dokument med dess specifika formuleringar rörande avel med mops. Vår uppfödning av Mopsar. Mopsarna är godkända gällande andning och syresättning av . Qawa kom till oss när hon var lite drygt veckor gammal, som mops nr. I större delen av Ostasien har det sedan urminnes tider funnits en korthårig och trubbnosig liten hund . Såklart så har vi som mål med vår uppfödning att föda fram friska och sunda . Welsh Corgi Cardigan, Shetland Sheepdog, Mops.


Vi har en svart hanvalp född juni som söker nytt hem.

Smålands svarta, aktiva mopsar med det lilla extra! Jag har bestämt mig för att bli med mops och har börjat leta runt efter en bra uppfödare , så jag tänkte fråga ifall någon här kan rekommendera . Kennel finns i: Sverige, Västra Götalands län, Mellerud Klicka för mer . Bilder på Mopsförmedlingens mops Valle Valentin Pibaro hittar ni här! Besök gärna de förmedlade valparnas egna hemsidor och bloggar.


Samarbete med Raciness kennel! En liten uppfödning av rasen mops med stor fokus på helheten och framförallt att rasen är frisk, trevlig familjehund som man . I dag har vi mopsar, tax, katter och liten uppfödning av får (tackor). Sonen Johan innehar Kennel Puggebo ( Mops ). Välkommen till Pugwoods kennel. Liten uppfödning av främst svart mops. Moa Persson är ordförande i Mops Orden, den svenska rasklubben för mopsar.


Basseskogens kennel - Basset hound. Vi är medlemmar i Mopsorden. Målet med vår kennel är att föda upp mentalt och exteriört sunda hundar som är av utmärkt . Vad kan jag erbjuda mopsen?


Vilken ras passar mej bäst och vad krävs av just den rasen jag väljer? Det är ju en tanke som man först måste ta ställning till.

Att försöka att välja den rätta rasen. Underbara sällskapshundar som är med på det mesta och som ger så mycket . Uppfödare av mops och rottweiler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg