torsdag 31 januari 2019

Fräscha upp gammalt badkar

Tillåter inte ekonomin att du köper ett nytt badkar trots att du för länge sedan tröttnat på det gamla slitna? Då kan du försöka fräscha upp det med ett lager . Rost, repor och matt emalj behöver inte innebära att det gamla badkaret måste kasseras. Med hjälp av en ny, miljövänlig lack och ett par timmars arbete kan det.


Ruggade upp emaljen lite med stålull och sedan sprutade jag det med lite utspädd hammarlack.

Standardmått badkar och dusch? I den här artikeln listar sätt att fräscha till och förhöja intrycket av badrummet med små. Har du badkar kan du enkelt byta ut det och ställa in ett fristående . I Erikas badrum hittar man ett gammalt badkar och handfat och toalett. Ett enkelt sätt att fräscha upp en gammal kakelvägg är att bara foga om . Har nyligen köpt ett begagnat badkar och efter ihållande skrubbning med.


Vi har några enkla tips kring hur du på bästa sätt rengör ditt badkar och detta. Om du däremot äger ett gammalt badkar som du verkligen vill .

Rensa upp i skåp och lådor, spara bara det du verkligen använder, hitta nya förvaringssätt och se till att. Sätt in ett badkar om det finns plats. Mitt badkar var alltid smutsigt tills jag såg detta trick – allt som behövs är 3. Värm upp tills att det nästan kokar, och stäng sedan av den igen. Du kan också ta en gammal strumpa och sätter över din golvtrasa eller mopp. Använd såpa och vatten och torka torrt efteråt, nerifrån och upp så.


Gnid in några dagar gammalt franskt bröd för att få bort smutsen och. Lakanen blir skönare att sova i och håller sig fräscha längre 3. Badkar , handfat och kakel - Till och med ett gammalt badkar kan ge hela. Den är enkel att stryka ut. Byt ut en sunkig duschkabin eller ett slitet badkar.


Fräscha upp kakelfogar och lägg nya silikonfogar om de har blivit missfärgade. Det är ett väldigt effektivt sätt att fräscha upp utan att riva ut hela. I kylskåpet hittade han några gamla tomater som såg allt annat än fräscha ut. Det gamla upp och nervända badkar som legat bland övrig bråte i åratal hade.


Här får du bra tips när du ska välja badkar i gjutjärn till ditt badrum.

För att hålla upp badkaret bör det förses med breda fötter. Stambyte – fräscha stammar viktiga för husets hållbarhet. Blandare till tvättställ, dusch och badkar ska i första hand vara funktionella och praktiska.


Toalettstol – Så här gör du när du ska byta ut en gammal toalettstol.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg