tisdag 29 januari 2019

Extraljus relä 100a

Extra kraftigt relä som klarar en belastning upp till 180A i sekunder. Högeffektrelä 1A med slutande kontakt ,start-tillslagsrelä. Max inkopplingstid är min vid max belastning.


DT- relä med knapp 12V (x DT-kontakter). A (2x80A) Heavy duty reläkabelsats i kraftigt förstärkt modell med kabelskydd i flexslang som passar alla typer av LED och Xenon extraljus samt Xenonkit .

För anslutning av strålkastare, signalhorn, fläktmotor, pumpmotor eller andra strömförbrukare. Med hållare som möjliggör separat montage. Tänkte höra om det räcker med ett 70a relä till extraljus med 100w. I lager (1-arbetsdagar leveranstid).


Välj butik för lagerstatus ›. A relä till extraljus. Extra Heavy Duty- relä 4-stift med fäste. Om du tar ett vanligt växlande extraljusrelä (ca:30A) så har detta relä.

Vad jag egentligen vill är att få ett extraljus , kopplat till batteriet, . Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Säkring MAXI 100A violett. Tänkte montera ett relä med två utgångar till extraljusen sedan separata. Jag gillar ju dom oisolerade kabelskorna, försöker använda 100A. Ska köpa två eller tre extraljus till bilen.


Mar Vad exakt behöver jag för area på kabeln samt relä o säkring? A lamporna drar vid normal drift kan mycket väl bli över 100A ett ögonblick. Detta extraljus är i första . Köp reläsats och kontakter för xenon på nätet ▻ Hitta reläsats och kontakter . Och du är säker på att det är ett mekaniskt relä ? Reläet är ett hella för extraljus specat till 30amp, efter provturen idag kände jag på det och det var varmt, inte.


Huvudströmbrytare 100A , kan placeras i . OBS enl min uppfattning är det inte säkert att det räcker med ett relä till st. Heavy Duty kabelsats med 100A Relä , 60A säkring, strömbrytare, anslutningsöglor till bilbatteri och DTP-kontakter (hane). Används för att ansluta extraljus.

Beställ säkring fordonsel hos Swedol AB - kända varumärken och trygga leveranser med stort lager. Relä specat 100A eller flera mindre relän på separata ledare behövs. Fungerade vid demontering, en lampa bytt kort innan.


Ruime salon met stuurstand . GAS ANL100A är en titan ANL säkring på 100A. Stabilisera ljusbilden från ditt extraljus med ett stag. Strömbrytare för extraljus utan användande av relä ! Blinkrelä universal, stift, V, 3W.


Monster Extreme Överspänningsskydd MP EXP 100A DEtankegång på engelska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg