onsdag 26 mars 2014

Bordsskiva vit

Mixa och matcha bordsskiva och ben som du vill – eller välj den här färdiga . Läs om villkoren i garantibroschyren. Bordsytan i melamin är slitstark, fläcktålig och lätt att hålla. Perstorp bordskiva har en tålig yta av laminat och lämpar sig därför bra i köksmiljö.


Alla skivor har en brun lackad kant. Skivans tjocklek är 22mm.

String works skiva till konferensbord i vit lack. Bordskivan har en praktisk kabelgenomföring i mitten, så att flera personer kan arbeta utan hinder kring bordet. Bordsskiva i vitt - rektangulär vit laminatskiva. Finns i olika storlekar, tjocklek mm.


Matton har ett välsorterat sortiment av kontorsmaterial, arkitektmaterial, grafiskt material och konstnärsmaterial. Skrivbord STEGE 40x1vit högglans. Bilijardai Basic Line svart är ett prisvärt och Europatillverkat biljardbord som även kan användas som ett matsalsbord.


Ett klassiskt konferensbord med vitlackerat t-stativ.

Bordet är tillverkat i trä (MDF) och har en . Vägghängt höjdjusterbart skötbord. Platsstorlek: 1x cm. Vitt laminat av hög kvalitet.


Stabilt och modernt konferensbor med vit - eller svartlackerad mm tjock bordsskiva i högtryckslaminat med träådring. Rektangulär bordsskiva med fasade kanter och träådring. Lunchrumsbord med svart eller vit skiva i högtryckslaminat med träådring.


Benstativ i svart, alugrå . En mycket passande rektangulär bordskiva för lunchrum, restaurang. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från . HoT Solutions AB erbjuder snabba leveranser och otroliga priser. Tjocklek bordsskiva : mm. Färg stativ: Grå , Krom , Svart. Material bordsskiva : Laminat.


Ta en titt på vår matbordssats med hårspetsben. Perfekt industriell stil för din matsal eller restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg