onsdag 5 mars 2014

Duschmunstycke som ändrar färg

Skruva bara av ditt gamla duschmunstycke och montera på detta så är saken biff. Färgskiftande duschhandtag vars lampor drivs av vattenflödet! För dig som vill sätta färg på duschstunden rekommenderas varmt detta duschmunstycke från . Sätt färg på duschupplevelsen!


Beroende på vattentemperatur lyser det här duschandtaget i olika färger. Duschar har en märklig förmåga att spruta kallvatten när kranen är inställd på varmt, eller helt plötsligt ge ifrån sig en rejäl kalldusch mitt i en annars varm och .

Duschset med LED belysning i takduschen. Strilen är försedd med en värmeavkännande LED-lampa som ändrar färg i takt med att . Handdusch för både kök och badrum. LED-belysning som drivs av vattenflödet. Blått och rött ljus för kallt och varmt vatten. Lampan drivs av vattentrycket.


Av förkromad ABS-plast Färgskala Grön: ≤31° . Har varit och köpt nytt duschmunstycke , LED som skiftar färg efter temperatur.

Duschhandtag som lyser i rött, grönt och blått. Skiftar färg beroende på temperatur. Drivs av duschens vattenflöde, helt utan batterier. Vi har under åren sett diverse insatser till kranar som gör så att vattnet från dessa färgas i diverse färger. Här är ytterligare en och det här duschmunstycket är så . Lägre än grader så lyser den grönt, mellan och grader så lyser . Duschmunstycke med LED-lampor som ändrar färg beroende på vattentemperaturen.


Munstycket skiftar färg beroende på hur varmt vattnet är. LED-duschhuvuden- färg vatten ledde duschhuvud handhåll dusch handdusch. Vårt företag vill ändra på det och därför stödjer vi Prostatacancerförbundets. Blinkande Röd färg : °C eller varmare.


Denna strålsamlare ändrar färg var 3-sekund. Ledbar Stårlsamlare med dusch Ledbar strålsamlare med vanlig stråle och duschfunktion. Till teknisk specifikation.


Produktbeskrivning för KÖNIG LED- duschmunstycke. Jag köpte ett LED munstycke till duschen som ändrar färg (grönt, blått, rött och blinkande rött för skållhett) efter vattnets temperatur. Det känsliga duschmunstyckets ljus ändrar färg beroende på .

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Ett effektfullt lysande duschmunstycke med termiskt automatiskt skiftande färg , beroende på. Det är testets minsta duschmunstycke , men det märker du inte när du duschar. Härlig dusch i mycket vatten. Häfta duchmunstycke som ändrar färg beroende på temperartur på vattnet.


Shower ändrar färg på det vatten som kommer ut genom att använda inbyggda lysdioder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg