tisdag 18 mars 2014

Manuell slangpress

Max slangstorlek: 4SP Presskraft: 1Ton Kontroll: Micrometer Pressområde ( mm): 4-mm. Transport dimensions (LxWxH): 12. En effektiv, manuell slangkap för den mellanstora verkstaden och för. H HP är en manuell , portabel slangpress som är ergonomiskt utformad. Slangpress P16HP, manuell - ProductImage.


Denna produkt kräver leverans på pall.

Eventuell fraktkostnad visas . Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Enskede Hydraul, som finns i Östervåla, säljer nu den finska D-Hydro slangpressar i flera olika storlekar. Bra kapacitet - upp till 1. Robust och stabil manuell slangpress.


Enkelt och snabbt system för backbyte. Passar både den mindre service verkstaden som . MCXär en kraftig transportabel press som är manuell med handpump. Pressar kopplingar som inte kräver skalning av slang typ GlobalSpiral upp till och .

Har funderingar på att skaffa en slangpress för eget bruk. Mja,vi har en manuell från Hydraulprodukter(heter Swedol idag),har . Techmaflex - manuell - slangpress -hcrimp-1- 一般級數(1-5):5、運輸重量:公斤(kg)、運輸尺寸(長x寬x高):2x 2x 2公厘mmm公厘mm、製造國:法國- . Vår kompakta, multi-funktionella verkstads slangpress bevisar att fördelarna med det legendariska glidlager. S2M har en tvåstegs handpump.


För serieproduktionProdukter. Mindre produktionspressProdukter. Lågtryckspress med utbytbara backar. Finn Power manuell slangpress. Auktion: Avveckling Johans Järn.


Man måste väl pressa många kopplingar för att en slangpress skall. EN slang ) för att räkna hem en slangpress. Hitta billigaste Manuell slangpress hos AllaAnnonser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg