fredag 28 november 2014

Höglyftande domkraft

Max höjd 8mm min höjd 1mm. En gummisadel skyddar plåten och lacken på lyftpunkten. TON HÖGLYFTANDE DOMKRAFT RH251. Hydraulisk domkraft med en mycket stadig konstruktion i stål för dagligt verkstadsbruk.


Domkraften har mycket hög . För de tunga arbetena där man behöver lyfta högt.

Reserv och slitdelar som är lätta att . Lyft bilen säkert med domkraft och pallbockar. Compacs fullständiga 3-årig garanti. Rejäl, höglyftande domkraft som är oumbärlig vid däckbyten. Stabil, höglyftande domkraft för den professionella verkstaden med låg minimihöjd som sträcker sig 610mm in på lyftens chassie. Bred och robust ram tillverkad i stål.


Quicklift-pedal för enkel och . Köpte en höglyftande domkraft på auktion, den lyfter inte som den ska. Lyfter bättre om oljepåfyllningspluggen är lite öppen.

Cattini Lufthydraulisk Garagedomkraft YAK20QL, ton, höglyftande. Köp din garagedomkraft hos oss på Laitis. Vi säljer våra produkter till både företag och privatpersoner.


Välkommen till vår butik på nätet! Tjena Är på jakt efter en domkraft som ska lyfta relativt högt, minst 4mm men ska inte vara så himla lång. Höglyftande domkraft som lämpar sig för SUV-bilar och varufordonMycket låg min. Kollat på jula och dom har en som . Jun Förutom pris får du reda på betyg, lyfthöj max lyftvikt, samt ett utlåtande om hur lätthanterlig varje domkraft är. Rörligheten är stark förbättrad med kullager i alla fyra lågprofil polyuretanrullar.


De breda hjulen passar bra för t ex . Försedd med en quicklift-pedal, inbyggd säkerhetsventil och handmanövrerat . Den har ett ergonomiskt handtag som . Bred stabil ram i stål av högsta kvalitet för maximal styrka och stabilitet. Lättrullande hjul, varav två svängbara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg