tisdag 18 november 2014

Stödhylsa 22mm

Har köpt mm anslutningsslangar på Rinkabyrör. Dom har slätända för klämring men jag funderar på om dom behöver stödhylsa ? Behöver man alltid stödhylsa i Cu? Passande stödhylsa til 22mm kamrörslinga?


Till glödgade kopparrör vid montering av klämringskopplingar. Bör jag även använda stödhylsor till 22mm rör också?

Max arbetstemperatur: C. Stödhylsor av koppar, med rillor. Dimension anslutning 22mm Godstjocklek 1mm Material Koppar För . Klämring och stödhylsa till klämringskoppling 22mm. Dessa klämringskopplingar och mässingsrördelar är tillverkade av avzinkningshärdig . Vattenledningssystem, mm.


MM VINKEL PEX-KOPPLING, 2ST. Vinkelkoppling 90°, mm ,. Fraktfritt till hela Sverige av VVS varor!

STÖDHYLSA FÖR MJUKA RÖR 22X1. KOPPARRÖRS-KLÄMRING 22MM 5-P. Användningsområde, Kopparrör. Vid installation av mjuka kopparrör och PEX rör skall stödhylsa användas.


Förkromade kopparrör för VVS-installationer av högsta kvalitet. De är lätta att bocka och den färdiga förkromade ytan ger ett perfekt slutresultat. PE-rör, dragsäkra kopplingar för olika typer av rörmaterial och tillbehör så som stödhylsor för att säkert erhålla täta skarvar. Vid montering av PEX-rör skall stödhylsan vara så lång att den når genom . Ej i lager Öppet idag 06. Koppling i rakt utförande för kopparrör av samma dimension.


Större radier bockas för hand medan snävare radier kräver ett passande bockverktyg. Den vanligaste rördimensionen är mm, men det finns flera dimensioner mellan 8- mm. För in en stödhylsa i varje rörände för att stödja och täta. A mm, Vikt (kg), Spara i min artikellista. Ev butiken har bemannad kundtjänst för.


Anslutning VeHeat 1-rör 22mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg