torsdag 6 november 2014

Måla på glas barn

Tänkte köpa billiga ljuskoppar p. Kanske vill du i förskolans designskola låta barnen design och måla mönster på. Ska du måla på glas kan vi på Skapamer locka med ett riktigt fint utbud av glasfärg. Vår färg till glas och glasmålning i den här kategorin är inte sådan som skall . Tryck in spetsen mot ett papper så att den blir mättad med färg, börja måla.

Det är mycket viktigt att du noga rengör ytan som ska målas. Använd ett fettlösande medel. Ta inte på ytan som ska målas efter rengöring.


För att färgen ska tåla . I filmen ovan kan du följa hur Maryam gör när hon målar sina glas. Målar gör du med speciella glas - och porslinspennor, som exempelvis finns på . Få kreativa pysseltips inom Rita och måla och köp material här!

Vi har enkla steg- för-stegguider. Klipp utt mönster i dubbelhäftande folie, ta bort skyddspappret och montera på glaset. Måla ett tunnt lager glasfärg på baksidan. Och jag kommer behöva måla glasburkar. Barn på år och månader.


Här hittar du allt för ditt nästa DIY-projekt och mängder av pyssel för barn och vuxna. Tuschpennor till Glas och Porslin 1-mm Kompletterande Färger st. I serien MÅLA finns allt ditt barn kan behöva när kreativiteten slår till. Allt handlar om att ha kul och låta ditt barn utforska världen genom sin. Locka fram ditt barns inre Picasso med vår kreativa MÅLA serie.


Serien innehåller allt de behöver för att rita, måla och skapa, och är särskild designad för att . Att måla med såpbubblor är ett av våra favoritpyssel just nu. Det är roligt, billigt, barnen älskar det, och resultatet blir så snyggt att vi numera kallar det konst. Häll upp färgen i ett glas eller i en bunke.


Köp Fönsterfärg Startset.

Måla keramikpumpor med lock, ljuslyktor, monster, eller gör vackra smycken av glas eller skapa skulpturer i lera på höstlovet! Mosaik, genom inläggning. Glasmålning, sker på glas genom inbränning i likhet med emalj.


Tycker dina barn om att måla och pyssla? En kurs i hantverk och pyssel för barn är ett perfekt sätt att låta dem använda fantasin och hitta nya kreativa uttryck. Men resan ska bli svårare och längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg