fredag 30 januari 2015

Designade soffbord

Soffbord för soffor i Eskilstuna. Om du redan har en perfekt soffa så är ett stilren matchande soffbord det perfekta komplementet. Komplettera soffgruppen med ett läckert soffbord som utstrålar stil.


Se vårt urval av soffbord i spännande design här. HAY Bella soffbord i svartbetsa mattlackad och oljad ek. Stort utbud av soffbord i stilar från klassiskt till modernt och futuristiskt.

Möbler och heminredning för soffbord på nätet. Pedrera soffbord - mässingsben - Gubi. Ninety soffbord 80x80cm, mässing underrede - vit marmor - OX Denmarq. Upptäck BoConcepts moderna soffbord.


PK61A är ett klassiskt soffbord från Fritz Hansen. Bordet har en stilren och tidlös design , med subtila och industriella detaljer. Design som passar din stil och ditt hem.


Ett soffbord som enkelt kan . Hos oss får du alltid hemleverans och fri frakt!

Folkhemmet har ett gigantiskt utbud av soffbord online. Välj allt mellan italienska design soffbord i glas, marmor eller massiva ekbord. Oavsett om du vill ha ett . Ett av södra Sveriges största . Våra soffbord är svensktillverkade och av svensk design av hög kvalité och tidlös design. Hjälp att välja rätt soffbord. Runda soffbord i glas och marmor eller satsbord i glas och marmor.


Nilssons i Lammhult erbjuder ett brett sortiment av soffbord , satsbor. Lammhult för att upptäcka våra trendiga och designade möbler i verkligheten, . O Table soffbord i marmor Indio är formgivet av Dennis Marquart för OX denmarq. Bordsskiva av marmor och underrede av mässing, rostfritt stål alternativt . Ett hantverk av renaste stål. Domo formger och tillverkar produkter i stål. Ur det hårda och kraftfulla stålet föds ett stilrent och modernt hantverk.


Runda, rektangulära och ovala soffbord hittar du här, till och med kistor och kaffebord i unik design. Ja, vårt sortiment av soffbord representerar alla olika former och storlekar möjliga. Därför är det inte svårt att hitta ett bord som passar din personlighet, stil och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg