torsdag 22 januari 2015

Kemtvätt hisingen

Nu hittar ni oss också på Hjalmar Brantingsgatan på Hisingen i Göteborg. I en kemtvätt samlas allt restavfall upp och destilleras till ett slam, som sedan hämtas upp för att tas omhand på ett säkert sätt. Kolvätetekniken innebär dessutom . Vår specialitet är sidenkläder, brudkänningar samt mockatvätt . Rondo kemtvätt erbjuder kemtvätt av hög kvalitet för dina kostymer, ylleplagg och andra plagg som kräver specialbehandling.


Välkommen till ett miljöanpassad tvätteri.

Prislista kemtvätt och skrädderi. Vi tillhandahåller hushållsnära tjänster som hemstädning, handling, tvätt, strykning, flyttstädning, byggstädning, grovstädning,. Kemtvätt och skrädderi i Göteborg.


Nu har vi flyttat till helt nya större lokaler på . Tvätt och kemtvätt för både privatpersoner och företag i Kållere Mölndal och Kungsbacka. Seadoo RXP-X 3HK SVENSKSÅLD. Vi tvättar mattor, gardiner, möbelöverdrag, dukar, bäddlinne, skjortor, . Kembar Irma är kanske världens bästa kemtvätt.

Hjälper dig hitta stans bästa kemtvätt. Ser du filmteam på Hisingen kan det mycket väl vara från SVT:s nya satsning Ettor och. En kemtvätt på Hjalmar Brantingsgatan var nyligen inspelningsplats. Kållered med butiker i Mölndal, Kungsbacka och på Hisingen.


Skrädderi och kemtvätt i centrala Göteborg. Vi syr och ändrar gardiner helt efter kundens önskemål. Vi jobbar med privata kunder och företag. Det går även bra att lämna kläder och mattor för kemtvätt.


Inte tillräckligt för att genast släppa allt och rusa mot Hisingen kanske,. Till slut hittar vi något som ser ut som en nedlagd kemtvätt från Säffle . Lediga lokaler i Hisingen (Säve) innefattande bl a kontor, butik och lager. Många textilier tar skada av att tvättas i en traditionell tvättmaskin och det är i sådana fall som det är att föredra att istället lämna över plaggen till en professionell . Sök bland hotell i Hisingen (Göteborg). KAYAK söker igenom hundratals resesajter och hjälper dig hitta det hotell-erbjudande som passar dig bäst.


Skicka gärna E-post eller ring för mer information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg