måndag 19 januari 2015

Gastromax osthyvel

På grund av bladets frostiga yta passar hyveln särskilt bra för mjuka ostar. Passar alla typer av ost, särskilt mjuka ostar. Tidigare varumärke Sveico, som nu bytts till Gastromax.


MATERIALRf stål och handtag i . Ett kortare blad som passar bra till mjuka ostar.

Tunt blad med god följsamhet och funktion även efter lång tids användning. Kan även användas till att skära och . En klassisk osthyvel med plasthandtag. Den här produkten är med i vårt test av osthyvlar.


Material = Värmetålig plast. Utanför Norden kan det dock vara svårt att få tag på en osthyvel , där skär du hårdosten med kniv . Det är inte så ofta vardagsprodukter ger mig wow-känsla. Vi har designat och konstruerat en osthyvel där du kan ställa tjockleken åt kunden Gastromax.

Den är förvånansvärt vass och skär tjocka, jämna skivor, men är usel på att . Klassisk osthyvel i bra kvalite från Gastromax. Rivjärn Porslin Shoga Oroshi. Lunchbox Liter fråbn Gastromax. Vi behöver till exempel bra potatis såväl som en bra stöt om vi vill tillaga ett härligt slätt potatismos.


Sök hundratals nätbutiker samtidigt. Se mer bestick hos Menigo Foodservice här. Slipad kant som gör att du kan skära osten. Pepparkakshjärtan stora 4st. GastroMax är märket som låter dig uppfylla detta,.


Snabb leverans till er dörr. Allehanda köksredskap som är snälla mot non-stick beläggningar. Stort sortiment av kökstillbehör som osthyvel , rivjärn och mandolin - köp köksutrustning till bra pris online hos Järnia! En sådan styggelse har tjejen . Lägst pris just nu kr.


Gastromax redskapsserie är tillverkad i livsmedelsgodkänd plast. Osthyvel, Diskmaskinsvänlig, Plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg