måndag 27 april 2015

Thetford toalett spyler ikke

Tema: Vannspulern for toalett funker ikke Lør - 21:06. Har ei Knaus Sudwind Royale modell. Ser at lyset på badet blir dimmet når jeg spyler ). Når camping toalettet ikke spyler.


Jeg har forøvrig et 402C toalett.

Virker ikke doen din, kan det være denne som er årsaken! Mange har problemer med lekkasje fra toalett , etter en fin vintersesong. Det er dessverre ikke noen garanti for at man ikke får skader, da det. Er er ikke tryk nok på vandet når du skyller ud i toilettet, så er.


Hvorfor spyler ikke toalettet helt rundt? Det kan være at vannpumpen ikke har trykk nok. Hei, har et thetford toalett i dethleffes camper 5sk, men eg synes det spyler utrolig dårlig.

Ikke bruk vanlig toalettpapir, da dette kan føre til tilstopping. Skulle bruke spylern til toalettet i dag og den funker ikke. Men skulle prøve å spyle ned i wc men der kom det ikke noe vann.


Ligger det noe rusk som tetter dette hullet så hjelper det ikke med elektronikken, denne slangen sitter rett innenfor . Toalett kassett THETFORD C402X Venstre Toalett kassett THETFORD C402X. Om din toalett är utrustad med ett avfallsutpumpningssystem som tillval, ta ut avfallstanken och rengör den. Thetford Toalett – Caravanforum . Du må aldri bruke kraft hvis avfallstanken ikke glir enkelt på plass. Du spyler toalettet ved å trykke på spyleknappen noen sekunder.


SPYLEPUMPE THETFORD CKASSETT. Gulvplate trafic grey toalett Porta Potti Excellence THETFORD. Skub aldrig affaldstanken ind med kraft, hvis det ikke lykkes at få tanken på plads.


Etter bruk åpner du (dersom fortsatt lukket) ventilbladet og spyler du toalettet ved å bevege . Stillegående elektrisk toalett med pumpe - Jabsco. Deluxe electric toalett med PAR-MAX 2. Täta även springorna mellan toalett och sidoväggar,.

Fjern dækslet til filterhylstret, og hvis der ikke er noget. CAMPSANITÆRKJEMI, TABLETTER TIL KJEMISK TOALETT. Spyle pumpen på toalettet fungerer ikke , vi har brukt spyler fra servant da det er uttrekkbar slange på servantbatteriet. Fordel lasten i bobilen slik at tillatt aksellast ikke overskri-.


Etter toalettbesøk spyler man ved å trykke på startknap- pen. Där har en thetford C-402C toalett som har elektronisk styrde spolning – som nu. Erfaring med Cerazette kan si noe, men ikke alt, om hvordan det vil gå med p- stav. Noen som har litt peiling på sånne toalett -problemer?


Tekstene er forferdelige og burde ikke være en rettesnor for noen. Med strofer soBli med inn i hælvete,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg