måndag 8 juni 2015

Bastudörr grått glas

Handtaget är i rostfritt stål på utsidan av bastun och på insidan av bastun är handtaget i trä. Välj mellan olika bastudörrar med klart glas, rökfärgat glas, bronsfärgat glas. Bastudörr 7xPremium, med grått glas och alkarm. Dörrpaketet levereras med ett elegant värmebehandlat handtag, . En gedigen gråtonad bastudörr förhöjer alltid njutningen vid ert bastubad. Dörrkarmen är byggd i stabil furu och monteras enkelt in i din bastu.


Karmarna i aluminium (x mm) är gråa till färgen. Genomskinligt glas framhäver skönheten åt alla träytor. Leverantör: Exacta-Sweden AB. Dörren är tillverkad av ett 8mm tjockt härdat glas och . En bastudörr i glas ger bastun mer ljus och öppen känsla.


Dörren ur premiumserien är en väldigt fin glasdörr med stabilt vertikalt handtag. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Bastunens dörr är gjord av glas och trä av tall. Dörrglas finns i färgerna klart glas , grå. Gångjärnen är symmetriska . Undrar vad ni har för tankar och erfarenhet kring bastudörrar av glas ? Ska jag välja en i klarglas eller en med någon färgad ton?


Genetrade – bastudörren fulländar din. Svarvat knopphandtag i trä. Glasalternativ: blått grönt brons grått klart randigt satin. Glaset släpper igenom ljus, men går ej att se helt igenom.


Färgalternativen är satin och grå satin. VIIVA bastudörren har grått 8mm härdat säkerhetsglas, där ett. W- Glass producerar också helglasade kompletta bastudörrar. Det finns i en varierad färgskala som brons, grå , blå, grön, satin och vanlig klar. DGL bastudörrar har ett dörrblad i härdat mm säkerhetsglas och finns i bronsfärgat glas eller klarglas.


Tylö bastudörr DGL gran 7xBronsfärgat glas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg