onsdag 3 juni 2015

Utslagsvask i stål

En bakplate beskytter veggen mot vannsøl. Produktene er i rustfritt stål , et miljøvennlig og robust . Vaskekar i rustfritt stål for veggmontering med støttebrakett. IntraUniversalvaskekar UVK44.


CU skål er produsert av glatt rustfritt stål.

Utslagsvask CU Ifö for vegg. Byggteknisk forskrift (TEK10) stiller krav til bruk av . Med vasker i rustfritt stål har hver designdetalj en funksjon. Utgangspunktet for Stalas produkter og designer er alltid at de skal være strømlinjeformet og tjene . Vaskekar leveres i rustfritt stål og finnes i ulike størrelser. Velg mellom modeller som henger rett på vegg eller modeller som kan senkes ned i en benkeplate.


Bøtterist er tilleggsutstyr. MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger.

Kjøp på nett eller i butikk. En utslagsvask är en praktisk vask att montera i exempelvis garage, tvättstuga, städutrymmen, grovkök eller i . GUBer en utslagsvask i rustfritt stål , for veggmontering. Praktisk og hygienisk utslagsvask med et enkelt festesystem som sikrer stabilt og godt feste til veggen.


U1STD er en utslagsvask i rustfritt stål for veggmontering. Alle Alape vaske og håndvaske fremstilles i glaseret stål. U2STD er en utslagsvask i rustfritt stål for veggmontering.


Syrafast rostfritt stål är lämpligt för laboratorium, sjukhus eller industrier där höga. Med rist for vaskebøtte ved påfylling av vann og for å helle ut vaskevann. Uni utslagsvask med bøtterist er en svært praktisk utslagsvask i polert stål med bøtterist, bakplate, . U4STD-er en utslagsvask i rustfritt stål for veggmontering. Resten av kroppen er pulverlakkert stål.


Hvis du har en minimalistisk stil på kjøkkenet, anbefaler vi en stilren design i rustfritt stål. Hvis kjøkkeninnredningen er mer rustikk, foretrekker du kanskje en mer . Alle servanter fra Alape er produsert i glassert stål. Ifo-Public-Steel-toalettskal.


Remove from listAdd to list.

Enten det dreier seg om koketoppen, kjøleskapet eller kjøkkenviften, rustfritt stål blir et stadig mer vanlig syn i norske hjem, og de aller fleste . AISI 30 godkänt för kontakt med livsmedel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg