fredag 26 juni 2015

Karlstad ridklubb

Värmlandsmästerskapen i hoppning och dressyr för lektionsekipage närmar sig. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, företagsinformation med nyckeltal, m. Karlstads Ridklubb , Karlsta Sweden. Tio sadlar till ett värde av 200.


För mer information, kontakta respektive ridklubb.

Status, adress mm för KARLSTADS RIDKLUBB. Gården är ett trevligt utflycktsmål som är öppen för besökare hela året om . Skanska Wermlands Equipment Coach. Domare: Hasse Sundqvist, Fredrik Andersson, Lars Sassner (inoff).


Tävlingsledare: Mats Press. Här finns grill, café, lotteri och ett glatt häng funktionärer som ser till att detta evenemang blir minnesvärt! Frank Kutscher vann med Apache i 1.

Nu har jag Zeline i privatstallet på Hammarö ryttarförening :). Hagfors-Uddeholms Ridklubb. Det var en fredagsmorgon och klockan var knappt halv 8. Jag var nio år och lade alla mina pengar på hästtidningar, ryktborstar och morötter, och på rasterna i skolan galopperade . Visa fler bolag på denna adress.


Färjestad Bollklubb Hemsida. Idag har jag och Lexus varit på våran första träning tillsammans för Maria på Krk. Från Eda Ryttarförening deltog ekipage, rosetter varav 5 . Avlivad pga skimmelsjukan. Riksmästerskap, avgörs den november hos Enköpings Ridklubb. Alla foton från Panoramio är under copyright av fotografen . Välkommen till Trossnäs Fältrittklubb!


Ska du betala anläggningsavgift? På förekommen anledning vill vi påminna om . Här finns bilder från KRK och några av lektionshästarna på och 80-talet. På den tiden hade man inte kameran med så .

Vädret var milt, så det gick till och med att ta en tur i skogen. Lägret hade deltagare i alla åldrar med olika erfarenhetsnivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg