torsdag 30 juli 2015

Elpatron handdukstork dold

Om man vill ansluta sin handdukstork elektriskt så behöver man en elpatron. En handdukstork med elpatron kan användas. Värmen kan regleras i fem olika steg. Elpatron med dold elanslutning och termostat. Den nya designen med dold anslutning ger dig ett snyggt designuttryck, där handdukstork.


A-COLLECTION ELPATRON 300W DOLD ANSL, TIMER, TERM.

Varför inte en handdukstork som är svängbar eller som är formad i bågar? HANDDUKSTORKAR FÖR EL: Välj först vilken handdukstork du vill ha. Komplettera sedan med elpatron , du kan välja med eller utan termostat. Utrustad med dubbelt inbyggt skydd mot överhettning, antifreezefunktion och 2. Vi brukar också säga att man ska välja en elpatron med mindre effekt om den inte kan regleras eftersom. Vi brukar generellt säga att en handdukstork som är grader varm på ytan upplevs som att det knappt.


Anslutningsvinklar för dold el. Utförande, steglös med dold elanslutning.

Handdukstork elpatron (för Purmo handdukstorkar ). Purmos nya elpatron PVEP har dold anslutning som standard och passar för kromade. Efter många om och men har vi valt en handdukstork från Svedbergs till. Vi har köpt en lika dan elpatron till vår handukstork från svedbergs. För att undgå skador på små barn, bör denna handdukstork placeras på väggen med minst 6mm. Dold elanslutning, steglös justering av elpatronen.


Typ av handdukstork : Kan kompletteras med elpatron eller ventil för vattenburet . Fördelen med en handdukstork som använder elpatron är, om elpatronen går sönder är. En bredare handdukstork värmer dina handdukar effektivt. Med vår vattenanslutning eller elpatron , som går att ställa in på flera sätt, garanterar vi perfekt . Höjd 560mm, 2-steg, momento timer, låg energiförbrukning, inbyggd elvärmekabel, dold elanslutning . Handla en handdukstork online med fri frakt här. Förenklat uttryckt fungerar det som en doppvärmare, elektricitet som går i metallslingor värmer upp vattnet.


Dold eller synlig el-anslutning samt belyst strömbrytare. Modell a- collection Vidar är en nytänkande handdukstork.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg