fredag 3 juli 2015

Gaffelpump

Genom att fortsätta att använda den här webplatsen godkänner du användandet av cookies på din . Tillbehör, utrustning och reservdelar till cykel och moped. Omedelbart tillgängligt från vårt lager! Tänkte snällt be om lite råd inför köpet av gaffelpump.


Börjar tröttna på den taskiga nogrannheten som uppnås med fotpump och adapter.

Har du dämpare, kanske både fram och bak, se till att du har rätt tryck i dem. Annars blir det lite som filmen Mamma Mia. Fjäderventil Schrader, flexibel gummislang , . Tec pump till framgaffeln.


Kategorier: Cykeltillbehör, Pumpar. Flexibel gummislang gör det lätt att komma åt. Hitta dämparpump och gaffelpump till cykel.


Lezyne Shock Drive är den optimala gaffelpumpen för alla seriösa MTB-cyklister.

Pumpen är riktigt lätt och har en CNC-Machined konstruktion i aluminium. Ventilförlängare för diskhjul,1st. Köpte denna då jag sökte en dämparpump till bra pris efter att dämparen bottnat på lånad mtb jag körde med. Visste inte om att detta fanns, men märkte stor . Motoaction erbjuder högkvalitativa produkter till bra pris.


Lagerstatus: Out of stock. RockShox kan pumpa alla fjädrande framgafflar. Denna produkt har utgått från vårt sortiment.


Standardsortering, Sortera efter mest . Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg. Bli den första att lämna ett omdöme. Pris 339:- Fraktfritt över 500:- MaxPuls. Max tryck: bar (4PSI). Gaffelpump för dämpad framgaffel.


PRO Performance gaffelpump passar både dämpade framgafflar och bakdämpare med Shraderventil. TEC GAFFELPUMP ALU FURCA SVART.

Pump i aluminium till fram- och bakdämpare. Basil Boheme - Saddle Cover Indigo. Pump för att justera lufttryck på luftgaffel. Vi har tre butiker som tar hand om din webborder och levererar snabbt.


Välkommen till din cykelfackman på internet! Pump både för stor volym och höga tryck (omställbar), vilket gör pumpen perfekt för både däck, gafflar och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg