onsdag 23 september 2015

Crimptång rj45

En för hård pressning kan skada både kontakt och kabel, men det kan inte ske vid användning av nätverksverktyg med frikopplingsfunktion. Presstång med klipp och skalfunktion för RJ-kontakter. Den här exklusiva krimptången är ett kvalitetsverktyg för proffs som behöver montera många . Kraftig crimptång som både klipper och skalar din nätverkskabel. Användningsområde, Modularkontakt (västerländsk).


Lämplig för kontakter, RJ, RJ, RJ45.

TRJ 45P VERKTYG MODULARTÅNG RJ1 RJ45. Ge oss feedback på produktbilder. Vi har även RJ-kontakterna, hylsorna och modulartången som behövs. Vår nätverkstestare använder du sedan för att kontrollera att monteringen är korrekt . I detta videoklipp visar vi hur man monterar en RJ-på en. Thomas visar hur man sätter dit en RJ-kontakt på en TP-kabel med hjälp av produkter från Deltaco.


Beställ idag, leverans imorgon! Lättanvänd crimptång som låter dig kapa, skala och klämma fast olika typer av.

Klipper, pressar och skalar! Allt man kan behöver i en . Crimpverktyg, tång med insats, för RJ-haninsatser VS-08-ST-H. Med hjälp av den inbyggda avbitaren kapar man.


Ville göra lite snyggt så jag åkte och köpte en crimptång och kontakter. Lagerstatus: Finns i lager Skickas inom 3-vardagar. I praktisk transportväska. Crimptång för isolerade kabelskor, 149.


Occasionally they are used for serial network connections. Detta krimpverktyg från Ewent är en allt-i-en-tång för att fästa RJEthernet- kontakter på kablar. Denna hållbara tång är tillverkad i . English: Crimping pliers for RJ (registered jack) . Butiker i Malmö, Trelleborg och på nätet. Med avisoleringsfunktion: Nej.


För mer info om produkten, gå till tillverkarens hemsida. Verktyg för montering av RJ-kontakter. Länken hittar du nedanför denna text.


Crimping Pliers for Western plugs burnished with multi-component grips 2mm.

Kontakt RJSolid UTP CATHane Grå. Kläm fast olika typer av modulära kontakter på en kabel med den här multifunktionella modulära crimptången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg