tisdag 29 september 2015

Svart tvättställ

Med enkla medel sätter du en personlig prägel på ett svart badrum jämfört med ett ljusare alternativ. Svart tvättställ och blandare från Estetic Gustavsberg. Tvättställ Luna Night Svart.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till . Här hittar du fristående tvättställ för montering på bänkskiva. Glas tvättstället i svart är ett fristående tvättställ utan överfyllnadsskydd.

Helt dolda bultar ger snyggt . Vårt breda sortiment har nedsänkta, ovanpåliggande eller vägghängda tvättställ med storlekar för att passa stora som små badrum. Underskåp levereras monterat inkl. Bredd 6x Höjd 8x Djup 540. Med rätt handfat och tvättställ i ett badrum lyfter man badrummet till en helt ny nivå. Hill Natural Stone Handfat Marmor Motta Svart.


Ett starkt tvättställ i ett glasmaterial. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

En liten vacker svart handfat för bänkskiva. Camargue Båstad tvättställ Modernt svart glastvättställ utan bräddavlopp. Designad och tillverkad i Italien. Bottenventilen som medföljer går ej att stänga Tekn. Aspen A Grand underskåp lämnar inget åt slumpen, här får du hög kvalité i kombination med smart förvaring och smarta tillval för att underlätta . Ta en titt här och du hittar allt du behöver från fristående tvättställ till handfat som passar badrumsskåp som ger dig gott om plats för alla cremer och lotioner och . Vitt är inte alltid svaret.


Trendforskare tror att svart blir färgen för detta årtionde. Inte undra på det: Vero-produkter med en högglansig svart yta har ett charmigt . På bilden i Svart ek med handtag i krom. Om du skall ersätta en toalett, eller behöver ett helt nytt badrum, kan du hitta inspiration på Ifö. Produkter för det kompletta badrummet.


Klassisk häftapparat i krom och svart , mindre. Vi renoverar nu vårt badrum och säljer därför vårt fina tvättställ från IKEA med tillhörande svart blandare (Lundskär) och läderhandtag. Från industrilokal i källaren till trendigt svart spa för vardagslyx!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg