torsdag 24 september 2015

Lufthydraulisk domkraft

Var medveten om hur tungt det föremål är som ska lyftas. Använd domkraften endast för att lyfta. Hydraulisk domkraft , ton. Lufthydraulisk domkraft , 30T,Extra stora gummihjul.


May Bruksanvisning for hydraulisk jekk.

Ibland händer det att luftblåsor stannar kvar inne i domkraften och på så. Det kan finnas luft i systemet. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser! Pasquin lufthydraulisk domkraft. Heavy duty- domkraft med låg frihöjd till fordon i gruv eller enreprenadbranschen.


Kraftigt chassi av massivt stål byggt för att hålla i . Bärbar, lufthydraulisk domkraft prisvärt i vår webshop. Snabb och säker leverans.

Passar perfekt för tunga fordon med låga chassin. Försedd med hårdförkromad kolvstång, inbyggd säkerhetsventil och . Ställ domkraften på lämplig plats för lyft under fordonet. Lufta systemet för att släppa ut ev. Domkraften är utrustade med en luftpump och en handpump och kan därför nyttjas både med handkraft och med ett tryckluftssystem. Mycket lämpligt att ha med i . DOMKRAFT PASQUIN P-152C 30-ton lufthydraulisk.


Förlängning av 1mm ingår. Standarden inbyggda styrsystemet ger automatisk, säker och enkel sänkning. Rekommenderat lufttryck: 7-bar. Aug Två som kan bli en med litte meck Nicke 20t En reservdelare och en som bara läcker litte luft. Proffsmagasinet till bra pris och med snabb leverans.


En lättarbetad och säker lufthydraulisk domkraft för verkstaden som gör de tunga lyften. Tvåstegs hydraulenhet, respektive ton med LCS, Lowering Control . Hawk Billyft hydraulisk ton. Produktuppgifter för Kina ton luft hydraulisk domkraft.

Hudrauliska eller lufthydrauliska domkrafter från: ton - ton, pallbockar upp till ton. Introduktion KT-80Tluft hydraulisk domkraft för tung lastbil Detaljer funktioner I.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg