fredag 23 oktober 2015

Kanalfläkt 100 mm

Kanalfläkt 1mm - en kvalitetsprodukt från Salda med motor från SolerPalau. Cirkulär kanalfläkt 1mm som är kompakt med hög kapacitet och tillförlitlighet. Köp rörfläkt 1mm till ventilationssystemet.


Inbyggnadsfläkt för kanalsystem ø1mm. Kompakt, lättmonterad och tystgående. För till- eller frånluft.

Klarar kontinuerlig drift. Kan monteras horisontalt eller . K 1EC Kanalfläkt är steglöst varvtalsreglerbar från 0-1. Köp kanalmonterad fläkt 1billigt på nätet. Kanalmonterad fläkt 1består av en 100mm fläkt och ett ytterhölje i ABS plast. Namn, KANALFLÄKT FRESH TF 100.


Kanalfläkt som lämpar sig som frånlufts- och tilluftsfläkt i små och stora rum. Passar till de flesta komponenter med dimentionen Ø1mm. Den här produkten har utgått ur sortimentet.

Sök bland våra tiotusentals produkter i . PAX Viaduct 100s monteras inne i ventilationskanaler med innerdiameter av Ø 1mm. Utrustad med kullagrad motor vilket medger såväl horisontellt som . Bör monteras i 1mm rör (spiro, plast). Pax Viaduct fläkt är en kullagrad kanalfläkt avsedd för kanaldimension Ø 1och 1mm.


Möjliggör en diskret ventilationslösning. En fläkt som går bra att använda både för utsug och insug av friskluft. En tyst fläkt från RAM med bra prestanda som går bra att använda både för utsug och insug av friskluft. Enkelt att byta hastighet med knapp på utsidan.


Leverantör: Thomée AB, Edw. Beställ allt inom Ventilationsfläktar m. Andas bättre luftSöker du en kanalfläkt eller en annan typ av fläkt för till. W, kullagra inkl 1st montagekonsol och 2st . Rinkaby Rör säljer VVS, PAX kanalfläkt viaduct är en kullagrad kanalfläkt avsedd för kanaldimension Ø 1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg