fredag 2 oktober 2015

Vinglashållare sugpropp

Vinglashållaren i polerat rostfritt stål fästes enkelt med sugproppar mot badkarskanten. Tack vare den smarta designen och de starka sugpropparna slipper du . Nu finns det en lösning – här är vinglashållaren. Den här smarta vinglashållaren i polerat rostfritt stål fästes enkelt med sugpropp på . Med den här vinglashållaren kan du i lugn och ro dricka någonting gott. Denna glashållare med sugpropp är stark nog för att hålla vinglas, ölburkar eller varför . Den här stiliga ljuslyktan i polerat rostfritt stål reflekterar ett underbart sken. Fästes enkelt med sugpropp på badkarskanten.


Perfekt för ett avslappnande bad! Om du inte har en kork tillgänglig är det . Med en superstark sugpropp sitter Duschradio fast. Praktiska och smarta saker du inte ens visste fanns!


Bra priser och snabb lev. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har.


Till exempel den stilrena ljushållaren med sugpropp t. Finns även vinglashållare med sugpropp för . Spegeln fästes med en stark sugpropp som sitter säkert på alla släta ytor som kakel, glas, plast eller metall. När jag var ute och julshoppade så såg jag en vinglashållare med sugpropp som man skulle sätta fast på badkarskanten. En sån ska jag ha sen på mitt badkar.


DIY: Lekhage för småbarn. Ljusbrun och svart dildo med sugpropp. Underbar accessoar till badkaret! Foto: Bosign Vill du mysa till det lite extra så har även Bosign en vinglashållare till badkaret som fästes med sugpropp.


Duschhandtaget är utrustat med sugpropp för fäste på vägg. HÅLLARE FÖR VINGLAS Snygg och praktiskt vinglashållare för . För att göra det extra behagligt, fäst fast vinglashållaren från Bosign i polerat stål med sugpropp på bad- karskanten och slipp . Glashängaren kan fästas antingen direkt på väggen eller under köksskåpet. Finns i flera olika modeller och storlekar.


Mique har haft vinglashållare som man sätter fast med sugpropp över kanten på badkaret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg