fredag 30 oktober 2015

Minsta bastun

Johan Svenssons bastu kan vara Sveriges minsta platsbyggda bastu. Jag har ju inga bevis på det men . Det handlar om säkerhet och något som brukar påpekas av tillverkarna. Den minsta lilla yta kan rymma en bastu och avslappningsbänken kan bli en perfekt förvaringsplats! Pärlspont och praktiska knoppar i trä gav .

Våra ir- bastu med sitt yta för en person kan rymmas även i de minsta utrymmet och vi erbjuder samma teknik och finesser som du finner i de större modellerna. Och gärna glasdörr eller andra glaspartier så att bastun upplevs. Minns inte rekommenderat minsta avstånd mellan översta laven och taket, . Tyska Sauna Sfälls ihop som en kameralins och är inte större än en bokhylla.


Det finns en hel del att tänka på när man ska bygga sin egna bastu. Det är något med att bygga ”bräda för bräda” och se en bastu formas. Bygg din bastu med Glaspartier för att skapa en rymligare känsla, även den minsta bastun kan kännas stor med en glasvägg som släpper igenom ljus och bidrar .

Harvia SL erbjuder dubbla möjligheter att njuta av värmen. Bastuugnen placeras i bastun och brasan är på andra sidan väggen. När en grupp ännu sitter. Bölja är vår minsta bastu som passar bra för den mindre gruppen eller kärleksparet. Från bastun går det att direkt komma till däcket för ett hopp i havet.


Bastun sätter en ny standard för funktionalitet och mobilitet. Den minsta och mest portabla bastun MB-rymmer fyra personer, är uppställd . Många bastubadare väljer idag att installera en egen bastu , inte bara i huset utan även i lägenheten. Färdiga paketlösningar för små och stora . I Jenny och Patriks badrum är känslan av lyx inbyggd ända in i kakelväggarnas nischer. Med bubbelba musikanläggning och bastu har de . Beräkna storlek på bastu efter mper person. Vi är TylöHelo, världsledande bastu - och ångbadstillverkare.


Det vi gör och de upplevelser för välbefinnande som vi skapar gör att vi skiljer oss från mängden. Om temperaturen i bastun ändå stiger för mycket på grund av den värme som .

Minimal bastu för det minsta utrymmet. Inom en minimal yta på mindre än mhar Tylö skapat en bastulösning som både kan innehålla . Upplev det stora urvalet till landets . Största storlek för bastun m 14. Minsta storlek för bastu m 8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg