måndag 27 juni 2016

Hörnskydd plast

Självhäftande hörnskydd i PVC-plast. Välj variant av HÖRNSKYDD PLAST. HSTP är ett hörnskydd för väggar inomhus av kartongklädd gips.


Det är tillverkat av miljövänlig och återvinningsbar ABS- plast och är försett med . För slagtåliga och snygga ytterhörn av kartongklädda gipsskivor.

Monteras snabbt och enkelt. Limmet aktiveras med vatten. Hydrotrimlisten är anpassad för. Skall lagras och förvaras torrt, skyddas från fukt och ej under 0°. Handla från ditt närmaste . Alla våra hörnskydd är självhäftande för enkel och snabb montering och finns i flera olika material.


Vita skydd av plast smälter in bra på vita väggar.

Namn, HÖRNSKYDD FLEXPLASTIC 50MMX30M. Ger bra slitageskydd på utsatta ställen. Tjocklek: PVC mm, aluminium mm. Hörnskydd för ytterhörn av gips. Specifikation: Bandskydd hörnskydd för plastband.


KANTSKYDD HALVTRANSPARENT PLAST. Välkomna till vår nya hemsida och webbutik! Svart hörnskydd i plast , för mm bandbredd. Smyglist plast vit 10xmm 2cm. Kantskydd av kartong som är perforerat var 100:e mm.


Hindrar att band skär in i paketet. En komplett leverantör av förnödenheter till företag och föreningar. Beställ idag för snabb leverans. Tryckspruta std 25L Hozelock.


Litet och nätt bent hörnskydd i stål.

I vårt breda sortiment finns allt från stapelbara hörnskydd i plast till extra tåliga hörnskydd i kraftig metall. Våra hörnskydd ger exceptionellt bra förhållande .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg