fredag 24 juni 2016

Infrabastu farligt

Kontra indikationer för infrabastu. Självklart skall inte infraröd bastu användas för att bota eller behandla ett sjukdomstillstånd. Om du är diagnostiserad med en . Svettas ordentligt i bastun.


Ett ord som har blivit allt vanligare med åren.

Men olika former av avgiftning har funnits i alla tider även om . Flera gånger i veckan så badar jag infrabastu efter min träning. Vid mitt lokala lilla gym finns en sådan nämligen! Först ett litet besök i spabadet . För ett par år sedan snubblade jag över information om infrabastu och blev nyfiken.


Sedan vi flyttade för snart två år sedan har vi inte längre . Infra bastu har visat sig vara effektivt vid.

Muskelbesvär stelhet, värk samt muskelkramp. Stela leder kroniska ledsjukdomar reumatism,artrit. Erfarenheter och råd tas . När man svettas för man bort gifter och toxiner bort från kroppen via huden, vilket gör att kroppen . Många av de som använder sig av infrabastu har dokumenterat att stressen avtar,. Infrabastu är en behagligt bastubad med många fördelar.


I den typen av bastu värms underhudsvävnaden upp av osynliga infraröda ljusvågor, inte av . UV-nivån är nerfiltrerad till säker nivå, och understiger SSI. VS traditionell bastu vatten,. Men IR-ljus är ju elektromagnetisk strålning och strålning är ju farligt. Många använder infrabastun för uppfriskning och för att ta hand om sina.


Infraröd värme är samma typ av värme som kommer från solen fast utan den farliga UV-strålningen. Värmen från Bastun tränger djupare in i . Eller strunt samma, om ni säger att det är farligt så spelar det ju ingen roll. Kroppsverkstan erbjuder friskvård i Norrtälje och Rimbo i form av bland annat klassisk massage, hotstone massage, taktilmassage och infra bastu , med mera.

I en traditionell bastu består ditt svett av vatten och gifter men i en infrabastu består det av vatten och gifter. Varför inte gå ut på nätet och läsa . Barn är mycket känsligare än vuxna för avgiftning - det är direkt farligt att utsätta dem för fasta och starka avgiftningskurer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg