måndag 25 juli 2016

Krympslang transparent

Beställ idag, leverans imorgon! Jag har letat överallt men ej lyckats hitta transparent krympslang för att göra smältöglor på mina laxklumpar. Har någon ett tips på var man hitta slang i lämplig . Levereras på rulle i längder om meter.


Ytterdiameter okrympt: 4. TFär en transparent krympslang , perfekt för skydd av ledar- och kabelmärkning.

Tack vare det transparenta utförandet hindras inte besiktning . En flexibel, halogenfri krympslang som ger god isolering samtidigt som den transparenta färgen gör det möjligt att se den täckta ytan. Lagerstatus, Normalt i lager. Passa på att fynda redan idag! Motverkar skrap mot färgh och crome på din motorcykel.


Tillgänglig i ett flertal färger. Köp Skyddsspiral hos Würth. Vi har artiklar under Skyddsspiral.

Apr Hobbex tillhandahåller radiostyrda modeller i alla former och prisklasser. Slät, smidig och flexibel krympslang för mycket brett användningsområde. KRYMPSLANG 19=LIM 1. Sortimentslådor för krympslang med högt krympförhållande 3: 1. ShrinKit 3finns som 3. Brännbarhetsklass: Självsläckande (ej transparent ). Perfekt att använda i komination med . Låga priser och snabb leverans. Transparent i olika färger.


Dieselresistant och god resistans mot kemikalier och . Högkvalitativ tunnväggig krympslang med krympförmåga 2:1. Används som skydd för tagling eller som ändsplits. Vad är korrekt att använda på biledare, transparent eller gulgrön isolering ? Lämpligast svart krympslang , transparent slang eller oisolerad.


Priser för krympslang transparent (produkt hittades inte). LED-00 Krympslang transparent med lim. Stålslinga med pressad ögla och krympslang i båda ändar, med starkt transparent skyddshölje.


Detta ger en mer tillförlitlig och konsekvent presentation än vanlig krympslang.

Limip Mud Förpackade om 15st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg