tisdag 12 juli 2016

Ta bort badkar bostadsrätt

Vi listar medlemmarnas fem vanligaste frågor om bostadsrätt. Det behövs vanligtvis inget tillstånd för att ta bort en icke-bärande vägg,. När vi flyttade in här fanns badkaret.


Dyrt byta badkar till dusch? Dolt fel i badrum bostadsrätt ? Du får i regel inte sätta igen eller ta bort befintliga ventiler, dom finns ju där för din hälsas .

Byta dusch till badkar : Får badkaret plats är det inga problem. Prata med entreprenören som ska ta över renoveringen så att du inte river för . Så vilka typer av åtgärder kräver styrelsens godkännande för att få. Epolan V från Nordsjö och satt in ett badkar med kaklade fronter. Har ni tips till mig, hur skall jag göra att få bort möglet, eller är det fel . Boende i småhus, bostadsrätt och hyresrätt kan få bidraget.


Nej, föreningen äger absolut inte t. Inte bara det, jag kan t. Om du har badkar , se till att täta springor mellan badkar och vägg med lister eller silikon.

Värmeelement får ej tas bort eller kopplas bort utan tillstånd från styrelsen. Ta kontakt med auktoriserad elektriker för reparationer och installationer. Nyheter Fler och fler lägenheter blir utan badkar. Ta bort rester (potatisskal, rotfrukter, matrester) från diskhon direkt med en. Galler till badkar – finns hos smartasaker.


Till exempel genom att ta bort trösklar, byta badkaret mot ett duschutrymme, utjämna. Bidraget gäller alla typer av boende: hyresrätt, bostadsrätt eller eget hus. Här hittar du enkla lösningar för att få bort lukten, samt tips för att. Avloppslukt i badrummet från till exempel handfat och badkar beror ofta på . Trodde du att du bara får renovera om du bor i en bostadsrätt ? Du får inte ändra i planlösningen, ta bort någon vägg eller röra någon fast . Ta del av ovärdeliga tips från optimeringskonsulterna som vet vad du ska satsa på för att höja värdet på din bostad. Ta bort personliga schampoflaskor och ställ in några värmeljus i deras ställe”, tipsar Fanny.


Säljer du en bostadsrätt ? Här kan du läsa mer om handboken och få läsanvisningar. Jag kände när jag satt och läste nyheterna under semester att nu måste vi ta tag i det här. Bostadsanpassningar kan till exempel vara att ta bort trösklar, byta badkar mot. Det är så sällan det händer saker av denna dignitet i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg