måndag 14 november 2016

Ljushållare kronljus

Jättefin ljushållare för kronljus. Ljushållaren går också att ställa på ett bord. Fina att sätta i blomsterarrangemang, kransar, adventljusstake mm.


Vacker ljushållare för värmeljus i antiksilver metall med fint mönster. B 6cm H total höjd 10cm .

Rustik ljushållare för kronljus. Bland vårt stora utbud av doftljus, vanliga ljus och ljustillbehör hittar du allt du behöver för att dämpa lamporna och vrida upp stämningen. På Lagerhaus hittar du fina ljusstakar, ljuslyktor och ljushållare som passar till värmeljus och kronljus. Massor av fina blockljus och rustikljus i olika färger, . Spjut för att trycka ner i oasis eller jord.


Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. Tillverkas mot beställning.

Nu kan du spara dina snygga flaskor och göra dom till ljusstakar. Stick bara ner den fina ljushållaren i flaskan så finns det plats för ett kronljus. Detta underbara set av två ljushållare är tillverkat i högkvalitativt borstad och anodiserad aluminium. Dessa stilrena ljushållare kan användas för både kronljus.


Snabb leverans och alltid fri frakt över . Ljushylsor, ( ljushållare ) av metall, för tillverkning av egna ljusstakar. De har lite shabby-chic stil med avskavd färg i kanterna. Denna typ av ljushållare finns ibland inmurad i väggen på öppna spisar från.


Pipan passar lika bra till dagens standardljus, typ ”antikljus” eller kronljus , som till. Minsta antal för beställning: st. Avsedd för, Kronljus , Antikljus. Stjärnforma silverfärgad ljusstake för ett kronljus. Den bidrar med en klassisk touch till ditt hem, matcha med flera ljusstakar . Stilren ljushållare i betong för både värmeljus och kronljus som passar fint i alla hem.


Stilfull ovalformad ljushållare i solid mässing.

Fungerar utmärkt för kronljus eller handstöpta ljus. Passar till de flesta flaskor och damejeanne, avsedd för vanliga kronljus. Fin ljushållare i plåt tillverkad av INGEKNAS design.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg