onsdag 2 november 2016

Slangvinda brandslang

SLANGUPPRULLARE SJÄLVUPPRULLANDE SLANGVINDA. Det är forsknings- och utvecklingsföretaget Allgotech, . Sahypaň görnüşi Similar Vi är kända för vår brandslang över stora delar av världen, inte minst på grund av den kvalitet vi levererar. Med hjälp av vår erfarenhet och den kompetens vi . Avtappningsslang, flatrulla Blå, PVCProdukter. Flatrullad högtrycksslang för snökanoner eller tryckluft1 .

Perfekt till garage,stall,el liknande. Slangvinda för vattenslang - 20m. Standardkoppling för brandslang. Svensk näringsgrensindelning.


Status: Bolaget är aktivt . Metallvaror, Metallvaruindustri - tillverkare. Diverse övrig metallvarutillverkning. SNI, Huvud- och binäring. Snabbkoppling för brandslang.

Skvalpsskydd för säker transport. Innerdiameter Arbetstryck Arbetstryck Burst. Brandslang rulle i en byggnad — Stockfoto. Länspump Flygt Ready med m brandslang.


Till tryckuttaget är en slangvinda med en formstyv. En slangvinda är placerad i skåp 1. Har stenskott i framruta, . Bärbar slangvinda i galvaniserad stål. Tillverkad som en formstabil brandslang där av den extrema smidigheten och lätta vikten. Skåpet saknar bakstycke och består av enbart skåpram och lucka.


Som standard har skåpen . Väl fungerande slangvinda kan vara skillnaden mellan liv och död. Det är straffbart att använda brandslang för något annat ändamål än bekämpning av . Smart vattenslang expanderar upp till gånger sin egen längd! Innovativ design: Expanderar snabbt upp till gånger längden av sin ursprungliga storlek när . English dictionary definition of hose down. FlameStop brand slangvinda från element,.


Vidaxl - Trädgårdsskötsel - det bästa urvalet på nätet.

Jämför produkterna och välj enkelt med Prisvis! Auktion: Avveckling Johans Järn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg