tisdag 8 november 2016

Oljesug tryckluft

Effektiv oljesug som enkelt tömmer alla slags oljor och vätskor i fordon och maskiner med hjälp av. Opereras manuellt med handpump eller ansluten tryckluft. Oljesug för mindre motorer som t. Den gamla oljan sugs enkelt upp från motorn och ner i behållaren. Mobil vakuumdriven oljesug som laddas upp med hjälp av tryckluft.


När aggregatet är laddat kan sugning ske utan anslutning av tryckluft.

Dessa cookies har placerats av Kramp samt av tredje part. Självfallet är vi måna om din integritet. Om du klickar på ”Acceptera . Behållaren töms genom anslutning av tryckluft som trycker ut oljan genom avtappningsslangen.


Laddas med tryckluft för vaccumsugning. IR tryckluft - och batterimaskiner. Dubbelverkande oljesug med st slangar 5mm. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Enkel urtappning genom tillkoppling av tryckluft. OLJESUG liter TRYCKLUFTSDRIVEN. Vakuumdriven oljesug som laddas upp med hjälp av tryckluft , koppla till tryckluften, det tar ca 3-minuter innan vakuumet i tanken är tillräckligt. Den inbyggda handvakuumpumpen möjliggör bromsluftning även utan tryckluft. Det går att driva oljesugen med tryckluft eller manuell pumpning.


Tillverkad i kompositmaterial och levereras med st komplett bromsluftningsslang, st anslutningsslang till kärl samt . Vi tog fram den här oljesugen som ett komplement till våra andra lösningar . KGK lanserar en ny oljesug från Kamasa tools. Den kan drivas med tryckluft eller manuell pumpning och säljs via bland andra Autoexperten. För att se: Klicka på länkarna nedan. Trykkluftdrevet spilloljesuger er ideell for et raskt skift (oppsuging med sonde) av.


Leveres med standardsonder. Har ett brett användningsområde då den suger oljor, . Vacuum oljesug med spilloljeskål. Verktygsbricka och droppskål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg