måndag 26 december 2016

Mjuk toasits

En mjuk toalettsits för personer som vill sitta mjukt. Tillverkad av polyuretanskum med ett överdrag av vinyl. Speciellt framtagen att passa toalettställning med art . Denna mjuka toalettsits ska monteras ovanpå en vanlig toalettsits och den passar alla . Specifikation: Storlek: Som bilden visas Färg: Blå Material: Akryl Funktion: Håll varm på vintern, bekväma, hälsovård och sanitära med denna toalett sittunderlag.

Mjuk sits till toaletten. Toalettsits i mjuk skumplats. Passar de flesta toaletter då den är följsam. För att ge brukaren ökad sittkomfort kan toalettsitsen på en Coral pall eller stol kan utrustas med en extra mjuk och bekväm toalettsits som finns som tillbehör.


Denna produkt har gått igenom Apotekets kvalitetskontroll. Leverantörens produktfakta. Sittdynor och underlägg för trycksårsprevention . Med Soft Close (SC) för tyst och mjuk stängning och.

Den mjukt vadderade sitsen är av hygieniskt material och greppen på båda sidor. Specialsitts anpassad till Katten toasitts för barn från ca år. Solkatten från Handinnova.


Bra toasits för att vänja babyn vid en vanlig toalett. Sitsen har mjuka sittdelar för komfort. Bumbo toasits är mjuk och skön att sitta på samt är enkel att rengöra. Placeras ovanpå befintlig.


Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag. För optimal passform behöver du skära i sitsen när den . Formen är mjuk vilket bidrar till att den sitter på plats, att barnet sitter . Trycks på ovanpå sitsringen. Den är för mjuk och halkar fram- och tillbaka. Haklapp av mjuk livsmedelsgodkänd TPE-plast i blandade färger. Kontroll av sittställning och en tryckmätning av dynan görs av Sjukgymnast på Spinalis sittklinik.


Vit standard-WC-sits i mjuk plast. CC-mått på fästena: 155mm. Vad är en toalettstol utan toalettsits ?

Fortfarande en toalettstol såklart, men väldigt obekväm att sitta på. Alltid frifrakt vid köp över 5kr! Den röda färgen synns tydligt, färgmässigt bra kontrast. Toasitsen är gjord av mjuk skumplast och har .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg