torsdag 8 december 2016

Slang livsmedelsgodkänd

Släpper ej igenom ljus vilket förhindrar algbeväxtning på insidan. Livsmedelsgodkänd och märkt med vinglas . PVC- slang för vatten, tryckluft, juice, läsk - alkoholhaltiga drycker med upp till alkoholhalt - Inte för dispenseringssystem och produkter som innehåller fett . För rengöring med ånga och varmvatten inom livsmedelsindustrin. Lämplig för kontakt med livsmedel.


Antal som läggs till i kundvagnen räknas i meter.

Rinkaby Rör säljer VVS, Nätarmera genomskinlig PVC- slang för kallvatten, tryckluft mm. En lämplig slang för transport av färsk-, salt- och avlopps- vatten. Slängen är konstruerad att klara snäva böjar och.


Lätt, flexibel slang i antistatisk polyuretan, 109. Slät insida för optimalt flöde. Bärsäsongen är här och för dig som vill koka saft så vill vi tipsa om att vi har livsmedelsgodkänd slang som passar till din saftmaja. Armerad PVC slang - livsmedelsgodkänd.


Invändigt: Transparent livsmedelsgodkänd av PVC.

Armering: Ett syntetiskt vävinlägg. Slangen har en innerdiameter på mm respektive mm ytterdiameter. PLATINUM 6-lagra lätt och smidig kvalitétsvattenslang med trico- armering som förhindrar att slangen kinkar.


VVS- slang för alla behov i båten. Slangar du behöver för att kunna dra vatten i båten, såväl dricksvatten som sanitetsvatten. Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.


Konstruktion och egenskaper: Kryssarmerad PVC- slang med extremt slät innertub för att förhindra. Innertub: PEH högdensitets PE, livsmedelsgodkänt. Tillverkat av livsmedelsgodkänd gummiblandning. Slang för golvtvätt och varmvattenrengöring inom livsmedelsindustrin. Vår Crystal Clear slang är otroligt slitstark och speciellt designad till peristaltiska pumpar.


Pumphävert 44cm (Auto-siphon) med m livsmedelsgodkänd slang , klämma och hållare. Med pump-funktionen är det mycket enkelt att starta häverten, bara . Polyester armerad PVC slang transparent. Köp tryckluftsslangar hos Würth.


Röd rak slang i polyuretan med armering. Bubbelplast slang anpassas helt efter produkt och önskemål.

Köp PVC- slang , oarmerad på Verktygsboden. Hög kvalitét - Bra priser - Både för. NR-A slangen uppfyller kraven i enlighet med FDA specifikationer. Väldigt bra till JG snabbkopplingar.


Hydroscand tar i samband med försäljning av slang ut en miljöavgift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg