måndag 12 december 2016

Uppfällbart toalettarmstöd

Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning! Det erbjuder flera olika greppmöjligheter. Köp online hos Etacbutiken. Vi har ett brett utbud av toalettarmstöd för att passa alla badrum och användare. TOALETTARMSTÖD MED BEN, L=850MM, H=850MM.


Toalettarmstöd med ben, L = 8mm, H = 8mm, uppfällbart mot vägg.

Uppfällbart toalettarmstöd i väggmodell med stödben. Toalettpappershållare bör monteras på både höger. Väggmonterat toalettarmstöd utan golvstöd. Stödet är uppfällbart mot vägg och självlåsande i . Det är uppfällbart med en låsmekanism som manövreras . Detta gör att det fungerar som stöd även när de. Svan Bidette och Bidette, spol och torktoalett, uppfällbara kan bara monteras ihop med.


PLUS toalettarmstöd , längd 8mm, uppfällbart , för upphängning till toalett.

Optima är uppfällbart mot väggen. Ergonomisk design, som ger skön vila åt armarna och ett optimalt stöd när man skal . Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre.


Fast monterat toalettarmstöd med uppfällbara armstöd. Ett enkelt men säkert toalettarmstöd som avslutas med en mjuk avrundning och funktionell greppyta för att ge . Etac Hi-Loo Supporter toalettarmstöd är ett funktionellt armstöd som monteras direkt på. Det är snyggt och diskret, uppfällbart och är enkelt att montera. Armstöd av vitlackat stålrör. Rebase Fristående toalettarmstöd.


Tillbehör till toalettsitsförhöjare Cloo utan armstödDe uppfällbara armstöden kan fixeras när . Stödbenet ger ökad stabilitet och minskar belastningen på infäs. Låses automatiskt i uppfällt läge. Väggmodell med stödben, uppfällbart , med en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg