onsdag 22 mars 2017

Borrfri montering duschvägg

Med borrfri montering slipper du ta hänsyn till bakomliggande material, tätskikt och installationer dolda i väggen. Istället för att borra och skruva, limmas . Hej, Vi är på gång att köpa en duschhörna till vårt badrum hemma och hittade då ett alternativ som inte kräver att man borrar hål i kaklet vilket. Viktigt med lodräta väggar?


Nu kan du limma upp din duschvägg.

Montering på våtrumstapet eller plastmatta rekommenderas ej - Lämpar sig för . Se även FILMER under fliken OM GLABETE där vi visar hur man kan montera en duschvägg eller ett duschset utan . Borrfri montering av duschvägg INR. Pris 6kr) Med Sankas borrfri monteringsset går det nu att på ett tryggt sätt limma. NU KAN DU LIMMA UPP DIN LINC- DUSCHVÄGG. Med den anpassade produkten BORRFRI kan du limma upp.


Med årets nya LINC-duschväggsystem lanserar INR en ny metod för montering av duschväggar.

Se filmen med BORRFRI montering av duschvägg på. INR lanserar en ny metod för montering av duschväggar. INR LINC modell är en duschvägg som passar i utrymmen där en.


Enligt eran video för borrfri montering av duschvägg ska man spraya totalt gånger. Vi köpte Linc Angel och detta kit men döm av våran förvåning. Her har vi samlet viktig informasjon før montering av baderomsinnredning fra INR.


Välj en rak eller rund duschvägg med klart eller frostat glas från svenska. Med sin borrfria montering är den otroligt enkel och säker att installera i alla sorters kaklade duschhörn. Sex kromade trådkorgar med praktiska . Här hittar du stilfulla duschhörnor, skärmväggar och duschkabiner från INR, Macro och Svedbergs för alla badrumstyper, stora som små. Bor i hyresrätt i Handen, och det är inte tillåtet att borra i väggarna i badrum pga försäkr mm. Kan ni montera in en eller . Enkelt att montera med förborrade väggprofiler.


Avståndet från hörnet är valfritt vid montering av duschväggen. Hela Rinkaby Rörs verksamhet genomsyras av kvalite och välkända fabrikat. Vi erbjuder ett brett sortiment av duschväggar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg