tisdag 21 mars 2017

Glas till tavla

Dessutom är det en helt vattentätt tavla och passar utmärkt till både kök och badrum. Reflexfritt glas från Groglass av högsta kvalité, perfekt till bilder du tycker extra mycket om. Personlig service och snabb leverans är våra ledord. Här kan du snabbt och enkelt måttbeställa tillbehör till din ram.


Välkommen till Hammarby Konsthandels ramverkstad. Vägbeskrivning till vår Rambutik.

Jag har haft sönder mitt glas på min tavla , kan ni byta det? Ramar, konst och glas i generationer. Detta ger dig som kund en tavla med hög kvalitet till ett riktigt bra pris. HORNBACH ramar in din tavla , foto eller bild efter mått. Glas , passepartout och lister skär vi till och anpassar efter önskemål!


PJÄTTERYD Tavla , set om 3. Tillhörande upphängningssystem till din plexiglastavla. Systemet låter dig hänga upp din tavla på en upphängningspunkt och plastkuddar som försäkrar att ditt .

Du kan även beställa syrafria bakstycken och syrafria passepartouter till din ram. Meddela oss via mail så lägger vi in ditt mått inkl. Med stora glasytor och besvärliga storlekar kan både en spegel eller en tavla enkelt förstöras. Till skillnad från glas som kan packas i standardiserade lådor, . Eftersom vi är både kvalitet- och miljömedvetna har.


En glastavla med ditt foto framhäver det bästa i din bil och glasets unika egenskaper ger bilden en ny och fantastisk dimension. Tryck på glas ger materialet ett . Fototavla Silent Water 50x50cm En tavla som skapar en atmosfär av tystnad i ditt hem - Passar i alla rum! Modern tavla med ett nära till flytande utseende. En superenkel kom-i-håg tavla i glas.


Glasskiva, ex från en tavla du inte längre använder. Ta lös glaset från din tavelram och putsa till det. Ska du rama in bilder, foton eller affischer, kanske till en tavelvägg? Olika typer av glas för inramning – fördelar och nackdelar.


På så vis kan du fortsätta att skapa din personliga produkt när som helst, till och med utan att registrera ett konto. Du hittar mer information om detta i vårt . Förvandling från långa mörka dagar till härliga ljusa kvällar är något som. Inramning av tavla , konstverk och fotografi i Göteborg.

Vi har tavlor, affischer och ramar för alla. När det kommer till att välja glas för en inramning finns det en del att tänka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg