tisdag 28 mars 2017

Vedkapklinga hårdmetall

Vedkapklinga HÅRDMETALL C-hål. Produktbeskrivning Tipsa en vän Omdömen (0). Perfekt för alla typer av kapning. Håller dom mycket längre? Proffsbutiken E-handel för proffs från proffs!


Handla online eller via telefon. Med hårdmetallspetsar som är betydligt segare än konventionell hårdmetall. Jag tänkte köpa en hårdmetallklinga till min Faxe kap, 700mm. Nån som har nåt bra tips på ett bra ställer att köpa den på ? Segmentsågklinga mm hörn.


Sågklingan tar bort skadad kakelfog och slitsfräser puts, lättbetong och liknande byggmaterial. Stålet förses med en hårdmetallplatta på bröstsidan. Denna kvalité används mest när man kör i hårdare . Utforska även dessa kategorier: Gängverktyg, Borrar. Vi utför även slipning på segment- och snabbstålskapklingor upp till . Hårdmetallklingor för trä, bygg, snickeri. Gäller endast under BRP on Tour . Klingorna är försedda med laserskurna spår, fyllda med dämpmassa Swedex stålkapklinga är bestyckad med en speciell hårdmetall lämpad för sågning i stål . Kapklinga hårdmetall till faxe vedkap för att kapa ved.


Extra vedkap klinga till vedkapsågar. Elmotor kW försedd med motorskydd och broms. Många verktygstyper behöver slipas om för att ni som kund ska få ut mesta möjliga totala gångtid av era verktyg . Axel till vedkap klinga med.


VEDKAPKLINGA 6mm HÅRDMETALL. Konventionell vedkapklinga av hög kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg