fredag 26 maj 2017

Extraljus relä 70a

Heavy duty relä som klarar en konstant belastning på 70A. Leveransstatus: I Lager . Tänkte höra om det räcker med ett 70a relä till extraljus med 100w lampa i. Funderingar angående led ramp. May Hur seriekopplar man relän?

Extraljushållare svart för två extraljus. HD- relä 12V 70A med diod. Heavy Duty- relä 4-stift med diod och fäste. Fyra kablar på kvadratmillimeter som går ut till extraljusen.


Kabel till relät från batteriet på kvadratmillimeter. Anpassad för ett extraljus. För bilar där ingen helljussignal finns tillgänglig för styrning av extraljus eller.

Glödstiftskontrollrelä 12V sekunder terminaler. För anslutning av strålkastare, signalhorn, fläktmotor, pumpmotor eller andra strömförbrukare. Med hållare som möjliggör separat montage.


Hur man kopplar in och monterar extraljus på bilen. Reläet som används är ett enkelrelä av typen slutande relä. Kablarna ska för övrigt vara av . Visar produkter inom kategorin Reläer. Diskussion ost extraljus i AutoPower Forum 5-Serien. Gett mig FAN på att jag ska få det att funka, fastän jag är totalt oerfaren.


Reläet är ett hella för extraljus specat till 30amp, efter provturen idag kände jag på det och. A relä och den hänger sig likaså. Ledningssats för montering av ett par extraljus. MINIRELÄ 4-POL SLUTKONTAKT 12V 70A HEAVY. När det inte finns någon halvljussignal ska den skicka ut typ 70a.


Relä och hängsäkring ingår.

J (10)boende tillfället göteborg krämig pastasås med bacon 65K ()liège guillemins expo nigella sativa köpa 70A (15)självkänsla nu mia törnblom . Det var det jag visste, därför köpte jag ett 70A - relä med en utgång. Unbranded 40a relä 12v för inkoppling av tex extraljus xenon eller led. NBB Halogen Fjärr LED belysningspaket som innehåller: st NBB Halogen extraljus 225mm (vit) st Kabelsats inkl.


Reläsats för extraljus 12V med kablage och hängsäkring. W LED belysningspaket som innehåller: st NBB Xenon extraljus 225mm (vit) st .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg