onsdag 3 maj 2017

Stålombunden slang

Högkvalitativ stålomspunnen slang Euroquip. AN Kopplingar för PTFE slang. Har byggt om turbon till toppmonterad så funderar på hur jag ska göra med oljereturen, kan man använda vanlig stålombunden slang ? Slangen är en rostfri stålomspunnen PTFE- slang med transparent pvc hölje. Om det av någon anledning blir ett hål på en slang så märker du oftast detta snabbt.


Du hittar vakuumslangar med olika invärtes diameter i vårt sortiment.

Brands4Bikes by NCCR, Hitta reservdelar och artiklar passande till din hoj! Här hittar du fler än 28. Kopplingen är en likadan som man ser längst ner på bilden. Rinkaby Rör säljer VVS, Mässing.


Färgval – Blå fjäder med röd retur dämpningsratt . Jag har en slang som går från turbon som läcker i kopplingen precis bredvid pilen på bilden(Syns inte i bild). BROMS SKIVA WAVE FULL FIX BAK Specifikationer, Ytterdiameter: 220mm Innerdiameter: 110mm, Bultmönster: 6x5mm Bultkrets: 125mm Tjocklek: 4mm . Eller så ber du dom pressa en sån där längre stålombunden slang , blir lite snyggare samtidigt som det blir hållbarare! Vår slang är utav högsta möjliga kvalité.

All vår slang har dessutom hela års garanti vid användning. Innehåller st 4mm stålombunden slang , mm, filterkulventil R2. En stålomspunnen slang är bra när det är fråga om höga tryck och stålflätan. Har någon som bytt till stålombunden slang till sin mesmg? Får inte tag i någon som kan fixa slangen till mig.


Prestolok - pneumatik kopplingar för slang, insticksvariant. Hade sprungit läck precis innan övergången från rör till slang. Funderar på att köpa ett helt nytt sånt rör med stålombunden slang på . Ta reda på längd och demensioner, kan ju passa från andra kina modeller, vet att min polare köpte en stålombunden slang , tror det var jofrab.


Anslutning på tanken och vevhus: 19mm slang Detta ingår i paketet:. Okej, kan man fixa det lätt själv eller? Bilindustrin, Flygplan och Båtliv. Berätta vilka mått ni önskar på slangarna så monterar vi ihop dem åt er. Mått på rören 52mm, 17mm och . Tror tyvärr inte det är så enkelt som en slang, låter ganska likt som när.


Slang Monkey med vinklad ventil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg