torsdag 25 maj 2017

Krympslang stor diameter

Kan du få krympslang i andra storlekar och färger än de som visas på webbplatsen. Tjockväggig krympslang typ HRAär lämplig för användning i lågspänningsområdet och ger utmärkt isolering för att leda kablar och ledningar samt en utmärkt . För kablar och ledningar med diameter 5-mm före krympning. Används för isolering, buntning och märkning av kabel.


Säker isolering av kabelskarvar eller . Beställ idag, leverans imorgon!

Denna högkvalitativa, tunnväggiga krympslang används i stor omfattning för elektriskt och mekaniskt skydd. Den är också utmärkt att använda för märkning av. Edit: kom fram till att jag använde krympslang med för stor diameter. Problemet löst, ni kan låsa tråden. Hög krympfaktor, flexibel krympslang med lim.


TEKNISK DATA - Självslocknande . Shoppa KRYMPSLANG till återförsäljarpriser hos Selga - din elgrossist. Krympflex till försegling av ändar på t.

Vi är professionella stor diameter värme Krymp slangar tillverkare och leverantörer utrustad med en produktiv fabrik. Stor Diameter krympslang. Observera att bilden och. Levereras i längder om meter. Ytterdiameter okrympt: 40mm.


Krympslang för skarvning och isolering av kablar. Har inte krympslang med så stor diameter hemma. Helst genomskinlig krympslang , så att jag kan ha kvar texten. Kanske ska skarva så länge . Att lägga en liten bit krympslang runt strumpans ände är nästan lika enkelt som. Komplett kabelskydd för upp till 80mm i diameter.


Kompakt sortiment: Endast varianter i 2. Dielektrisk spänning: kV. Kännetecknande är stor flexibilitet, enkel hantering. Skarvbox TS levereras med en oval kabelingång och krympslang för. Klarar kabel diameter 9-mm.


Nominell diameter (före krympning): 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg