torsdag 2 november 2017

Köpa schackspel i trä

Vi har klassiska schackbräden, schackpjäser och även hela. Elegant och behändigt minischack. Fint litet schackspel i trä. Materialet är i huvudsak trä , från enklare.


Schack Backgammon Trä Cm. Köpa schack är ett spelupplevelse i sig.

Det är viktigt att känna till det eftersom av alla schack -set är i trä och ett ej hopfällbart schackbräde i ett stycke är . Det klassiska brädspelet där målet är att sätta motståndarens kung i schackmatt. Fri frakt och fri retur till ditt varuhus. Klassiskt schackspel för personer. Hopfällbart med förvaring av pjäserna. Spelplan och pjäser av trä.


Brädspel ᐈ Avslutad jul 15:24. Stort schackspel i trä i utmärkt kvalitet.

Skandinaviens största och bästa urval av brädspel. Ca:29x29cm pjäser, filtundersida på bräde och pjäser. Ej lämplig för barn under år. Kvävningsrisk på grund av. Från reseschack till fullstora schackbräden til attraktiva priser.


Ett komplett schackbräde av vackert trä med praktiska och snygga detaljer. Kampanj: Köp nu – betala i oktober. Magnetiskt vikbart schackbräde, handgjort i trä.


Detta bräde var mycket läckert, men jag hade tyvärr inte råd att köpa det. Jag har dock ett gammalt hederligt schackspel av trä som jag tycker . Wooden Weighted Lacquered Chess . Skickas inom 7-vardagar. Insida med elegant grön sammet. Och givetvis fylla funktionen som schackspel.


Finns att köpa på eBay, men det kostar en skaplig penning. Ett schackspel av trä som kan vikas ihop med pjäserna inuti. Ihopvikt blir spelet en låda med plats att förvara pjäserna i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg