onsdag 15 november 2017

Lampskärm ringfäste

Vårt utbud av nyanser kommer i en variation av former, storlekar och färger! En lampskärm är en anordning som sätts på en lampa för att sprida, rikta eller avskärma ljuset. Ett äldre ord för lampskärm är Abat-jour som kommer från . Lampskärm 18cm 135:- carolin-golvskarm-vit-22cm (1) Läs mer.


Exklusiv lampskärm i metall.

Oriva upphängning med ringfäste hittar du hos Elbutik. Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett. Garage lampskärm i metall som passar på såväl tak- och fönsterpendlar som bord- och. Med Eringfäste fäster man lampskärmen på en gängad E27-lampsockel och skruvar sedan fast. Välkommen att beställa din lampskärm hos lavanille.


Ringfäste för Esockel med skärmring. Söt bordlampsskärm i veckad polyester som ger ett fint ljussken. Med en lampskärm är det enkelt att byta stil och stämning i rummet.

Den passar vägglampor och golvlampor som har ring-fäste. Här hittar du lampskärmar från t. PR Home i många mönster och stilar, för bordslampor, vägglampor och taklampor som t. Cylinderformad lampskärm i grönt linne. Elegant lackad lampskärm. Oval lampskärm med svartlackad utsida och guldlaminerad insida.


Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från . Underbar rund lampskärm i sammet. Färg: Rosa Material: Sammet Mått: 8x23xcm. Skärmen har ringfäste för E27.


Lupin skärm ringfäste vit. Svart lampskärm , struktur. Vinröd lampskärm , struktur. Detta är en lampskärm främst anpassad för bordslampor med liten lamphållare( E14).


Anpassad för Trevisio lampfot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg